Markus Pöyhönen: Olen yhä sinkku - Viihde - Ilta-Sanomat

Markus Pöyhönen: Olen yhä sinkku

Markus Pöyhönen on viime aikoina yhdistetty useisiin eri julkkisnaisiin. Viime viikolla ilmestynyt 7 Päivää -lehti kertoi, että Markuksella ja Suomen Neito -perintöprinsessalla Julita Airaksisella olisi suhde.

Sydänsuruista toipuva Markus Pöyhönen ei ole vielä valmis uuteen suhteeseen.­

15.1.2008 9:56

Tiistain Iltalehti taas kertoo, että Markus viihtyi läheisissä tunnelmissa Big Brotherista tutun Kadi Kaljulan kanssa.

IS tavoitti Pöyhösen, joka suhtautuu huvittuneena huhuihin, joissa hänet yhdistetään eri ihmisiin. Seurusteluhuhuissa ei kuitenkaan ole perää.

- Olen kyllä tavannut ihmisiä, mutta olen yhä sinkku. En olisi vielä edes valmis uudelle suhteelle, Markus kertoo IS:lle ja on tohkeissaan siitä, että hänet on ylipäätään yhdistetty Kadiin.

- En edes tunne koko ihmistä. Osuimme ravintolassa sattumalta samaan aikaan baaritiskille ja juttelimme sen 2-3 minuuttia, jonka olimme siinä. Kai sitä ruuhkaista baaritiskiä voi läheiseksi tunnelmaksi kutsua, Markus naureskelee.

Markus seurusteli pari vuotta laulaja Sofia Zidan kanssa, ja pariskunta kihlautui viime kesänä. Kihlaus kuitenkin purkautui, ja suhde päättyi marraskuussa, kun Markukselle selvisi, että Sofialla oli salasuhde amerikkalaisen tuottajan kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?