Sinkkuäiti-ohjelma oli näytelty! - Viihde - Ilta-Sanomat

Sinkkuäiti-ohjelma oli näytelty!

Sinkkuäidille sulhanen -ohjelman ratkaisujaksossa nähtiin, miten Regina antoi rukkaset molemmille sulhasehdokkailleen Joselle ja Jussille. Syy pakkeihin selvisi tänään Radio Novan Aamun radion haastattelussa.

Regina tapasi elämänsä miehen juuri kuvausten alettua.­

20.11.2008 11:08

- Olen seurustellut jo jonkin aikaa, enkä sen takia voinut valita kumpaakaan, Regina kertoi Novan haastattelussa.

Regina paljasti, että hän tapasi nykyisen poikaystävänsä pian sen jälkeen, kun ohjelman kuvaukset olivat alkaneet.

- Tapasin aivan ihanan miehen. Olin päättänyt yrittää olla lojaali ohjelmalle, mutta ei tunteilleen mitään mahtanut. Me ihastuimme ja rakastuimme. En ole koskaan tavannut samanlaista ihmistä tai kokenut samanlaisia tunteita, joten olisi ollut tyhmää jättää katsomatta. Päätin lähteä tähän suhteeseen, ja olen todella tyytyväinen, että lähdin.

Katsojat ja Reginaa tavoitelleet sinkkumiehet eivät tienneet, että miehillä oli edessään mahdoton tehtävä, sillä vaaleaverikön sydän kuului jo toiselle. Tuotantoyhtiö oli kuitenkin perillä asiasta ja halusi Reginan esittävän sinkkua loppuun asti.

- Tuotantoyhtiö tiesi. Loppuun asti oli vedettävä, vaikka välillä ohjelmasta saattoi nähdä sen, ettei pelissä oltu täysillä mukana, Regina kertoi Novan haastattelussa ja myönsi, ettei näytteleminen ollut helppoa.

- Olisin halunnut lopettaa kesken varsinkin sen jälkeen, kun törmäsin nykyiseen mieheeni. Ohjelma on aiheuttanut älyttömästi ongelmia meidän suhteeseemme. Se oli vaikea paikka minulle ja hänelle, että olin mukana ohjelmassa.

Vaikka Regina olisikin ollut sinkku koko ajan, olisi ohjelman lopputulos todennäköisesti ollut sama, ja Regina olisi antanut kaikille pakit. Regina nimittäin paljasti elokuussa IS:lle, että hän pettyi pahasti hänelle valittujen miesehdokkaiden tasoon.

- Ensireaktioni oli se, että olisin halunnut heittää heidät kaikki pois ja ottaa uudet miehet tilalle, Regina kertoi IS:lle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?