Snoop Doggin perhe tositv-ohjelmaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Snoop Doggin perhe tositv-ohjelmaan

Rap-tähti Snoop Dogg alkaa kuvata tositv-ohjelmaa perhe-elämästään E! -viihdekanavalle.

Snoop Dogg esiintyi Live Earth -konsertissa Hampurissa.

14.7.2007 22:58

Ohjelman konseptina on seurata perheen hupaisan hellyttävää elämää. Katsojat pääsevät ihmettelemään, miten huippusuosittu tähti löytää aikaa sekä perheelleen että uralleen, kertoi E! Entertainment -kanavan edustaja Ted Harbert BBC:lle

35-vuotias Snoop, oikealta nimeltään Calvin Broadus on kolmen pojan isä. Perheen ja uran lisäksi hän käyttää aikaansa amerikkalaisen jalkapallon juniorijoukkueen valmentamiseen.

Snoop ei ole tullut tunnetuksi pelkästään lahjakkuutensa vuoksi. Mies on saanut runsaasti palstatilaa myös kahnauksistaan virkavallan kanssa.

Tämän vuoden aikana hänellä on ollut hankaluuksia monien maiden viranomaisten kanssa. Snoop Dogg joutui maaliskuussa Ruotsin poliisin pidättämäksi epäiltynä huumausaineiden hallussapidosta. Sen jälkeen hänelle ei myönnetty viisumia Britanniaan, ja hän joutui perumaan yhteiskonsertit Diddyn kanssa Lontoossa ja Manchesterissä.

Australian viranomaiset eivät päästäneet Snoopia maahansa yhdysvaltalaisen oikeusjutun perusteella, jossa tähti ei kiistänyt osallisuuttaan aseen hallussapito- ja huumausainerikesyytteisiin. Tapauksesta hänelle rapsahti viisi vuotta ehdonalaista ja 800 tuntia yhdyskuntapalvelua.

Snoop Dogg esiintyi Diddyn kanssa yhteiskonsertissa Helsingissä maaliskuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?