Frendit-elokuva toteutuu sittenkin? - Viihde - Ilta-Sanomat

Frendit-elokuva toteutuu sittenkin?

Komediasarja Frendien paluusta on huhuttu säännöllisin väliajoin aina sen jälkeen, kun sarja loppui kymmenen tuotantokauden jälkeen vuonna 2004. Nyt brittilehti News Of The World väittää, että paljon puhuttu elokuvaversio suosikkisarjasta näkee päivänvalon kesällä 2011.

Josko sittenkin? Frendien väitetään taas hyppäävän valkokankaalle.

27.9.2009 15:40

Mukana ovat lehden mukaan kaikki pääosanäyttelijät David Schwimmer, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Courteney Cox ja Matthew Perry.

Lehdellä on myös kohtuullisen luotettavalta vaikuttava lähde. Näyttelijä James Michael Tyler, joka esitti Central Perk -kahvilan pomoa Guntheria, vahvisti uutisen.

- Frendit -elokuva on todellakin teossa. Pidän edelleen yhteyttä suureen osaan muista näyttelijöistä ja he sanovat olevansa innoissaan, Tyler väitti.

Frendeille mallia on näyttänyt Sinkkuelämää-sarja, jonka elokuvaversiosta tuli huippusuosittu ympäri maailmaa.

Sinkkuelämää-elokuva on tuottanut maailmanlaajuisesti yli 400 miljoonaa dollaria. Niinpä studiopomot ovatkin valmiita maksamaan huippupalkkiot kaikille pääosanesittäjille.

Frendit oli koko elinkaarensa ajan yksi maailman katsotuimpia tv-ohjelmia. Sen viimeistä jaksoa seurasi pelkästään Yhdysvalloissa 52,5 miljoonaa ihmistä.

Frendien lopettamisen jälkeen kuusi pääosanesittäjää ovat menestyneet urillaan vaihtelevasti. Parhaiten on pärjännyt elokuvapuolella kunnostautunut Jennifer Aniston, jonka viimeisimpiin kassamagneetteihin kuuluu draamakomedia Marley & Me.

Muilla on mennyt heikommin. Matthew Perryn, Lisa Kudrow'n, Courteney Coxin ja Matt LeBlancin omat tv-ohjelmat lopetettiin jokainen yhden tai kahden esityskauden jälkeen. David Schwimmer on näytellyt lähinnä teatterissa.

- Tämä elokuva voisi elvyttää heidän uransa hienolla tavalla, arveli lehden haastattelema nimetön lähde.

Virallista vahvistusta Frendit-elokuvalle ei vieläkään saatu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?