Häirikkö ahdistelee Noora Hautakangasta - Viihde - Ilta-Sanomat

Häirikkö ahdistelee Noora Hautakangasta

Viime vuoden Miss Suomi Noora Hautakangas, 24, on hämmentynyt ja neuvoton. Jo kolme kuukautta kestänyt häneen kohdistunut sähköpostihäiriköinti paheni tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, kun tuntematon piinaaja soitti hänelle epämääräisen puhelun.

Noora Hautakangas on hämmentynyt ja neuvoton.­

5.6.2008 6:31

- Joku tyyppi soitti minulle yöllä ja höpisi omiaan. Heti puhelun jälkeen minulle tuli kymmenen tekstiviestiä parin minuutin välein. En voi olla aivan varma, oliko soittaja sama henkilö, joka lähettelee maileja, Hautakangas kertoo, muttei usko kyseen olevan sattumasta.

Hautakangas yritti keskustella soittajan kanssa ja tiedustella tämän henkilöllisyyttä. Soittaja puhui sekavia, eikä Hautakangas saanut tämän puheesta tolkkua. Miehen numero jäi kuitenkin kännykän muistiin, mutta osoittautui salaiseksi.

Jatkuva häiriköinti alkoi, kun Hautakangas oli kolmisen kuukautta sitten juontokeikalla Lahdessa. Hautakankaan käsityksen mukaan yleisön joukossa häntä seuraamassa oli häntä vanhempi mies, joka ei sillä kertaa kuitenkaan tullut juttusille.

- Juontokeikka oli maaliskuun alussa. Siitä päivästä lähtien minulle on tullut joka ikinen päivä vähintään viidestä kymmeneen sähköpostia.

Aluksi sähköpostit olivat melko tavallista fanipostia, mutta sitten alkoi lähetellä seksuaaliseen kanssakäymiseen viittaavia viestejä ja jopa itse muokkaamiaan kuvia, joissa Hautakangas ja mies olivat yhdessä.

Hautakangas myöntää, että ahdistelu painaa mieltä. Hän on purkanut tuntojaan muun muassa äidilleen.

- Kyllähän se nyt vähän pelottaa, koska tämä on mennyt todella ihmeelliseksi. En tiedä, mitä seuraavaksi tulee. Nyt tuntuu, että apua - pitäisikö tähän oikeasti reagoida enemmänkin.

Jos Hautakangas saa vielä yhdenkin myöhäisillan tai yöllisen piinaussoiton, hän pyytää apua virkavallalta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?