Vaimo nai lesborakastajansa, sai syytteen kaksinnaimisesta - Viihde - Ilta-Sanomat

Vaimo nai lesborakastajansa, sai syytteen kaksinnaimisesta

Baarityöntekijä Suzanne Mitchellin kummallinen rakkauselämä aiheuttaa viranomaisille harmaita hiuksia Englannissa.

16.5.2007 20:56 | Päivitetty 17.5.2007 9:13

Mitchell joutuu oikeuteen kaksinnaimisesta mentyään naimisiin tyttöystävänsä Caroline Beddoesin kanssa, vaikka oli edelleen naimisissa miehensä Charlesin kanssa. 29-vuotias viiden lapsen äiti valehteli siviilivihkismiskaavakkeessa olevansa sinkku.

Koko Suzannen ja Carolinen suhteen ajan syrjäytetty aviomies asui samassa talossa naisten kanssa. Aviomies seisoo vaimonsa rinnalla myös tulevassa oikeudenkäynnissä, sillä Caroline ja Suzanne ovat ajautuneet pahoihin riitoihin.

Suzanne tahtookin nyt ottaa eron vaimostaan uudistaakseen aviovalansa miehensä kanssa.

- Mietin joskus, miksi oikein tein sen, mutta en tiedä. Seksikään ei ollut yhtä hyvää kuin Charlesin kanssa, Suzanne ihmetteli News of the World -lehdelle.

- Se alkoi vitsinä, mutta suhde syveni. Lopulta Caroline muutti minun luokseni ja Charles muutti alakertaan.

Lopulta naiset päättivät vahvistaa suhteensa siviilivihkimyksellä. Caroline jopa muutti nimensä Mitchelliksi viime vuoden helmikuussa pidetyssä seremoniassa.

Samaa sukupuolta olevien siviilivihkiminen on ollut laillista Englannissa vuodesta 2005. Suzannella on tästä virallisesta ja sitovasta liitosta kuitenkin oma, mielenkiintoinen näkemyksensä.

- En pitänyt sitä oikeana avioliittona. Minusta se oli vain siunaus meidän sitoutumisellemme. Kyllä minä tiesin olevani edelleen naimisissa Charlesin kanssa.

- Nämä syytteet ovat naurettavia. Eihän vaimoni tehnyt kenellekään mitään pahaa. Kaikissa avioliitoissa tulee vaikeita hetkiä, Charles kommentoi vaimonsa kaksinnaimissytteitä.

Vaimon vaimo ei ollut samaa mieltä vaimonsa miehen kanssa.

- Luulin että he olivat eronneet. Olin hyvin pettynyt, kun Suzanne jätti minut. Olen polttanut kaikki hääkuvamme, vihainen ja surullinen Caroline sanoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?