Matkaopas-Terhi on joutunut monta kertaa tiputukseen - Viihde - Ilta-Sanomat

Matkaopas-Terhi on joutunut monta kertaa tiputukseen

Matkaopas-ohjelman kohdepäällikkö Terhi Alanya on joutunut usein sairaalaan tiputukseen. Maanantaina Terhi ohjaa örveltäjä-Börjeä.

1.2.2010 14:06

Terhi on ollut hoidossa kuumuuden ja stressin takia.

- Kiivas työtahti yhdistettynä 40 asteen helteeseen ja stressiin on huono yhdistelmä. Saatan nukkua hyvin huonosti kaksi viikkoa putkeen, kun puhelin soi 3-4 kertaa yössä. Lisäksi paino laskee, kun unohdan syödä ja juoda, Terhi kertoo.

- Olen joutunut monta kertaa menemään sairaalaan muutamaksi tunniksi tiputukseen, koska sillä tavalla saan itseni nopeammin taas kuntoon.

Tiputuksessa käyminen tuntuu suomalaisittain oudolta, mutta Turkissa se on Terhin mukaan monelle tuttua touhua.

- Sikäläisessä sairaalassa 90 prosenttia potilaista kärsii nestehukasta ja on tiputuksessa.Kesät Turkissa viettävä Terhi yrittää muistuttaa matkakohteen turisteja nestehukan vaaroista, mutta unohtaa usein itsensä.

- Unohdan helposti itseni, kun neuvon muita. En silti ehdi leikkiä kenenkään äitiä, sillä viikossa meillä käy noin 5 500 asiakasta ja lisäksi minun pitää varmistaa, että kaikilla 30 matkaoppaalla on asiat hyvin.

Matkaopas-sarja on ollut menestys. Nelosella sen ensimmäistä jaksoa seurasi eri jakeluteiden kautta puoli miljoonaa suomalaista.

Maanantaina on sovittu, että Nelonen Media ja Matkaoppaat-sarjan tuotantoyhtiö Susamuru jatkavat sarja. Tarkemmasta esitysajasta kerrotaan tietoa myöhemmin.

Tänään vuorossa on jakso, jossa seurataan ruotsalaisen Börjen taaperrusta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?