Suomessa bailaava Jade Jagger: Heittäytykää pikkutuhmiksi! - Viihde - Ilta-Sanomat

Suomessa bailaava Jade Jagger: Heittäytykää pikkutuhmiksi!

Brittikaunotar Jade Jagger saapuu Suomeen hostaamaan Jezebel-klubia Helsingin The Tiger -ravintolaan perjantaina 30. lokakuuta. Mick Jaggerin ja muoti-ikoni Bianca Jaggerin on tytär syntynyt julkkisten A-listalle. Hänet tunnetaan myös jalokivisuunnittelijana sekä mallina.

Jade Jagger bailaa Suomessa.

19.10.2009 10:10

Jaggerin perustama ja hänen keskimmäisen nimensä mukaan nimetty Jezebel-klubi on lähtöisin Ibizalta ja se on vieraillut suurimmissa ja trendikkäimmissä kaupungeissa ympäri maailman. Hän järjestää juhlat Suomessa yhdessä aviomiehensä Dan Williamsin kanssa. Dj-aviomies vastaa illan musiikista.

- Olemme olleet tämän konseptin kanssa jo muun muassa Oslossa ja Tukholmassa ja totta kai olemme innoissamme, että pääsemme Helsinkiin, 38-vuotias Jagger selittää IS:lle.

- Tarkoitus on pitää ilta hauskaa musiikin, muodin ja taiteen parissa. Tavoite on, että ihmiset päästävät ulos nuoremman minänsä ja sen pikkutuhman mielen, joka meillä kaikilla on sisällämme.

Ovet aukeavat 30.10. klo 21.30 ja VIP-vieraat saapuvat klo 22.00 alkaen. Puolen yön jälkeen ovet ovat avoinna kaikille ja onnekkaimmat pääsevät mukaan juhlimaan Jade Jaggerin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?