Tanssikisa päättyi yhteisiin kyyneliin - Viihde - Ilta-Sanomat

Tanssikisa päättyi yhteisiin kyyneliin

Tanssii tähtien kanssa -parketilla koettiin henkeäsalpaavat viimeiset esitykset eilen. Todellisen voittopistepotin suorituksillaan ahmineet laulaja Tomi Metsäketo ja tanssija Sanna Hirvaskari onnistuivat paitsi häikäisemään, myös koskettamaan tanssillaan.

24.4.2006 17:02 | Päivitetty 24.4.2006 0:00

Esityksen lopuksi valkeassa paljettiunelmassa paljain jaloin tanssinut Sanna puhkesi kyyneliin.

- Siihen hetkeen kiteytyi kaikki. Se oli jäähyväistanssi yleisölle, ja siinä tuli ihan hirveän haikea olo. Jorman (Uotinen) sanojen jälkeen rupesi kyyneleet virtaamaan, Sanna Hirvaskari kuvaili.

Ohjelman aikana on eletty läpi niin suuria ilon tunteita kuin myös musertavaa surua. Näyttelijä Kristiina Elstelän pojan kuolema maaliskuun lopussa toi iloisia tanssintunnelmia pursuavaan ohjelmaan surulliset sävynsä. Sanna Hirvaskarin kyyneliin yhtyivät monet yleisön joukossa, ja myös muiden tanssikisaajien keskuudessa pyyhittiin silmäkulmia takahuoneessa. Myös täpärällä, 50,7 prosentin äänimäärällä voittanut pari kertoi tunteneensa intensiivisen tunnelman tanssikansan joukossa.

- Ennen finaalia oli vähän sellainen olo, että josko tuo toinen pari vie voiton. Kun ruvettiin tanssimaan hyvään tunnelmaan pääsi mukaan, Tomi Metsäketo kuvaili.

Finaalia seurasi1,8 miljoonaa katsojaa

Tanssii tähtien kanssa -sarjan finaalia seurasi sunnuntaina lähes 1,8 miljoonaa tv-katsojaa.

Tanssii tähtien kanssa kiinnosti katsojia heti alusta lähtien. Maaliskuun alussa alkaneen sarjan katsojakeskiarvo nousi lähes 1,6 miljoonaan.

Tanssii tähtien kanssa perustuu BBC:n formaattiin. Suomessa sarjan tuotti Broadcasters. (IS-STT)

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?