Cruisen ja Holmesin häissä uskomattomat turvatoimet - Viihde - Ilta-Sanomat

Cruisen ja Holmesin häissä uskomattomat turvatoimet

Koko maailma seurasi eilen Tom Cruisen ja Katie Holmesin mahtihäitä Italiassa.

Katie Holmes kurkki linnan ikkunoista ennen tilaisuuden alkamista.­

18.11.2006 16:15 | Päivitetty 19.11.2006 11:46

Onnellinen pariskunta aloitti juhlallisuudet häälounaalla yhdessä Rooman parhaista ravintoloista. Naimisiin pari meni Odescalchi-linnassa julkkiskerman läsnäollessa.

Braccianon unelias kylä onkin nyt täynnä toinen toistaan tunnetumpia tähtiä. Paikalla ovat muun muassa Jennifer Lopez ja Marc Antony, Angelina Jolie ja Brad Pitt, Victoria Beckham, Jim Carrey, John Travolta sekä Will Smith.

Häät olivat hieman myöhässä aikataulustaan. Hääpaikalle saapui onnellisesta pariskunnasta ensin Katie Holmes yhdessä Suri-tyttären kanssa. Sulhanen seurasi kaksikkoa hieman myöhemmin.

Turvatoimet juhlan ympärillä ovat tietysti massiiviset. Hääjuhlia vietetään 1400-luvulla rakennetussa linnassa, jonka ympärillä oleva teräsaita piti fanit ja paparazzit loitolla.

Linnan ympärillä olevat kadut oli suljettu, ja Braccianon kaduilla partioi sata ylimääräistä poliisia.Vieraat saapuivat linnaan hulppeilla limusiineilla.

- Kukaan muu ei pääse linnan alueelle kuin vieraat ja turvamiehet. Fanit saavat seurata saapuvia ja poistuvia tähtiä pieneltä alueelta, mutta vieraiden näkeminen on erittäin hankalaa, pormestari Patrizia Riccione kertoi Sun-lehdelle.

Tähdet johdatettiin paikalle itämaisiin taistelulajeihin perehtyneiden turvamiesten saattamina. Valokuvaajat joutuvat maksamaan 900 euroa saadakseen seisoa paikalla, josta he voivat kuvata vieraita etäältä.

Linnan ulkopuolelle oli kerääntynyt satoja uteliaita nauttimaan häähumusta.

IS/ Sanna Ukkola, Lontoo

Katso kuvat!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?