Kimi maailman 41:nneksi vaikutusvaltaisin julkkis! - Viihde - Ilta-Sanomat

Kimi maailman 41:nneksi vaikutusvaltaisin julkkis!

F1-kuljettaja Kimi Räikkönen pääsi ainoana suomalaisena talouslehti Forbesin julkaisemalle maailman vaikutusvaltaisimpien julkkisten listalle.

Forbesin mukaan Kimi Räikkönen on vaikutusvaltaisin suomalainen. Hän pääsi ainoana sadan listalle.

15.6.2007 18:02 | Päivitetty 15.6.2007 18:09

Räikkösen sijoitus sadan henkilön joukossa on 41:s. Hän jätti taakseen esimerkiksi näyttelijä Jennifer Anistonin (44.), Harry Potter -kirjailijana tunnetun J.K.Rowlingin (48.), tennistähti Maria Sharapovan (51.), Yhdysvaltain ex-presidentin Bill Clintonin (55.), RR-kuljettaja Valentino Rossin (58.) ja malli Kate Mossin (74.).

Lehden mukaan maailman vaikutusvaltaisin julkkis on tällä hetkellä talkshow-juontaja Oprah Winfrey. Toiseksi vaikutusvaltaisimmaksi arvioitiin golftähti Tiger Woods, ja kolmanneksi listalla sijoittui popkuningatar Madonna.

Woodsin jälkeen urheilijoista toiseksi vaikutusvaltaisin on jalkapalloilija David Beckham, joka löytyy sijalta 15. Sijalla 16 on toinen golfaaja Phil Mickelson.

Kymmenen parhaan joukossa on neljä musiikkimaailman nimeä (Madonna, Rolling Stones, Elton John ja Jay-Z), kolme näyttelijää (Brad Pitt, Johnny Depp, Tom Cruise) ja yksi elokuvaohjaaja eli Steven Spielberg.

Harry Potter -kirjailija J.K.Rowling sijoittui 48:nneksi.

Yhdysvaltain entinen presidentti Bill Clinton jäi Kimin taakse.

Talkshow-juontaja Oprah Winfrey on vaikutusvaltaisin julkkis.

Golfaaja Tiger Woods sijoittui toiseksi.

Poplaulaja Madonna arvioitiin maailman kolmanneksi vaikutusvaltaisimmaksi julkkikseksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?