Hugh Grant uhkaa lopettaa näyttelemisen - taas

Julkaistu:

Romanttisten komedioiden sankari Hugh Grant, 48, on taas kahden vaiheilla, jatkaako näyttelijänuraansa vai ei.

Juuri uusimman elokuvansa Did You Hear About The Morgans? kuvaukset loppuun saanut Hugh kertoi Entertainment Weekly -lehdelle kärsivänsä ramppikuumeesta.

- Pidän kaikesta muusta elokuvien tekemisessä paitsi itse näyttelemisestä. Voin erinomaisesti harjoituksissa, mutta en koskaan ole ollut kovin hyvä siinä vaiheessa, kun kamerat oikeasti alkavat käydä, komistus sanoi Daily Mailin mukaan.

- Viime vuosina olen saanut todella pahoja kohtauksia, joiden aikana olen jäätynyt täysin. Ajattelin, että jos kerran alan kärsiä ramppikuumesta, voin pistää pillit pussiin.

Brittitähden fanien ei vielä kannata surra. Hugh on aiemminkin uhannut lopettaa näyttelemisen. Hän on kertonut harkinneensa alan vaihtoa jo 1990-luvun alussa, mutta läpimurtorooli Neljät häät ja yhdet hautajaiset -leffassa muutti kaiken.

Sittemmin Hugh ilmoitti aikovansa jäädä eläkkeelle oltuaan 10 vuotta elokuvabisneksessä. Vuonna 2004 tuo merkkipaalu tuli täyteen ja mies kuvaili näyttelemistä "kurjaksi kokemukseksi", mutta jatkoi uraansa.

Hugh Grant myöntää, että jatkuva lopettamisella uhkailu ja silti aina uusien elokuvien tekeminen alkaa nolottaa häntä itseäänkin.

- Ymmärrän, miten naurettavalta vaikutan sen seurauksena.