Susanna Laine viettää teatterikesän - Viihde - Ilta-Sanomat

Susanna Laine viettää teatterikesän

Pikku-Susanna katselee koulukavereidensa kanssa lasten musikaalia Seinäjoella. Ujo tyttö hurmaantuu teatterimaailman lumosta niin, että pukeutuu kotona rooliasuihin ja nousee takan päälle tanssimaan.

4.5.2005 0:00

- Hurahdin tuolloin teatteriin, Susanna Laine, 23, naurahtaa nyt, viitisentoista vuotta myöhemmin.

Susanna on sittemmin voittanut ujoutensa ja noussut muun muassa Miss Suomen toiseksi perintöprinsessaksi.

Tänä kesänä Susanna nousee Vihdin kesäteatterin lavalle. Hän esittää pohjoiskarjalaista Lauraa Markku Pölösen 1960-luvulle sijoittuvassa musiikkinäytelmässä Onnen maa.

Moni on jo kuitannut Susannalle: "onneksi olkoon, sait teatteripestin missikisamenestyksen takia".

- Ilmoittauduin kuitenkin jo ennen missikisoja mukaan Vihdin teatteriin. Sovimme jo tuolloin alustavasti, että menen mukaan Onnen maahan.

Takan päällä tanssimisen ja kesäteatteripestin väliin mahtuu paljon puuhaa näyttämötaiteen parissa. Susanna on opiskellut teatteria eri opistoissa ja viettää parhaillaan välivuotta Lahden ammattikorkeakoulun musiikin laitoksen musiikkiteatterinlinjalta. Hän on ollut myös mukana erilaisissa teatteriproduktioissa sekä Seinäjoen että Lahden kaupunginteattereissa.

Elämänsä aikana Susanna on työskennellyt yli 30 eri työpaikassa. Pesti kesäteatterissa on kuitenkin Susannan unelmien kesätyö, vaikkei hän saakaan siitä palkkaa.

- Teatteri on vähän kuin lomaa. Se ei ole kauheata paahtamista, vaan kivaa työtä, Susanna kertoo tänään ilmestyneessä IS:n kesälehdessä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?