Lihaskimppu Jutta Gustafsberg on kuin "mies bikineissä", sanovat IS:n lukijat

Julkaistu: , Päivitetty:

Jutta Gustafsberg on aloittanut rajun kuntokuurin ja on timmissä kunnossa. IS:n lukijoiden mielestä hänen vartalonsa on kaikkea muuta kuin täydellinen.

IS:n äänestyksessä kysyttiin, onko Jutta Gustafsbergin vartalo nyt täydellinen? Fitnessin SM-kisoihin valmistautuva Jutta kommentoi itse, että hänen vartalonsa on nyt täydellinen ja hän on seksikäs.

IS:n lukijoista 89 prosenttia ei pitänyt Jutan uutta vartalomuotoa täydellisenä. Äänestyksen osallistui 29 115 ihmistä.

Lukijan äänessä käydään vilkasta keskustelua, pakeneeko Jutta vanhenemista treenamisella.

- En ole mielestäni kateellinen, mutta Jutta on ollut kaunista katseltavaa vuosien varrella. Ikävä kyllä tämä "Madonna-touhu" tekee naisesta vanhemman ja rumemman näköisen. Näin se on kauneus katsojan silmissä. En myöskään pidä ylitreenatuista miehistä, kommentoi Outolintu.

Johanneksen jatkaa aiheesta näin:

- Aivan kuin mies bikineissä. Mikä ihme saa naisen luulemaan, että on seksikästä pullistella lihaksia? Naisellisuus kunniaan!

Toisaalta monet urheilevat ymmärtävät Jutan tehotreenausta.

- Treenaava ja terveellisesti syövä ihminen on satavarmasti pidempään hyvinvoiva ja terve kuin peruspullansyöjä, jota pääosa meistä on. Kyllä tuosta vartalosta näkee, että ruokavalio on kohdallaan - paastoamalla ei kukaan lihasmassaa kasvata. Ihailtava suoritus!, kirjoittaa Treenaaja.