Michael Monroen rock puri Tampereella

Julkaistu:

Michael Monroen nokittama uusi, superbändiksikin kutsuttu yhtye sai kiertueensa Suomen osuuden päätökseen tiistaina Tampereen klubilla.

Täysilukuiselle yleisölle tarjoiltiin jämäkkä annos rock'n'rollia sen puhtaimmassa muodossaan.

Yhtyeelle Yhdysvalloista alkanut, ja Suomesta Ruotsiin sekä Britanniaan jatkava kevätkiertue on sisäänajoa, jonka aikana yleisölle tarjoillaan hiljalleen annos uusia kappaleita. Samalla yhtye hioo soittokuntoaan ja tähtää levyn tekeminen. Kiirettä studioon ei kuitenkaan ole.

- Bändi toimii tosi hyvin. Kaikki ovat tosi innoissaan ja yhtye on kaikille ykkösprojekti, Monroe kehui keikan jälkeen.

Vaikka joillakin yhtyeen jäsenillä on muita yhtyeitä, Michael Monroen nimeä kantava yhtye on nyt kaikille tärkein. Vaikka Steve Conte ja Sami Yaffa vaikuttavat myös New York Dollseissa, Dollsien ja Monroen keikat eivät ole tällä erää päällekkäin. Tuuraajatkin löytyvät silti tarvittaessa.

The Wildheartsin keulahahmo, laulaja-kitaristi Ginger on puolestaan pistänyt yhtyeensä toistaiseksi telakalle.

- Ginger ei ole tekemässä mitään pitkään aikaan Wildheartsilla. Hän diggaa olla kitaristina. Olemme kirjoittaneet yhdessä muutaman biisin, mutta hänen kanssaan ollaan vasta pääsemässä vauhtiin, Monroe kertoo.

- Tämä oli vasta noin 15. keikka meille, eli seikkailu on vasta alussa. Tästä tulee vielä hieno juttu!, Monroe intoilee.