Prinsessa Madeleine ja lähipiiri tiesivät pettämisestä

Julkaistu:

Viime viikolla Ruotsin hovia koetellut pettämisskandaali ei tullut yllätyksenä prinsessa

Madeleinelle, 27, eikä pariskunnan lähipiirille.

Totuus paljastui viime viikolla, kun norjalainen Tora Uppström Berg, 21, kertoi viettäneensä yhteisen yön Madeleinen kihlatun Jonas Bergströmin, 31, kanssa Åressa pääsiäisenä 2009.

Ystävät ovat tienneet pettämishuhuista jo pitkän aikaa, sillä norjalaistoimittaja otti yhteyttä Jonakseen pian Åren reissun jälkeen. Jonas kuitenkin kielsi olleensa paikalla. Hän muutti kertomustaan vasta silminnäkijän todistuksen jälkeen.

Myös Madeleinen epäilykset heräsivät. Hän hiillosti sulhastaan kertomaan totuuden useaan otteeseen. Madeleine ei kuitenkaan tyytynyt kihlattunsa selityksiin ja piti pitkään mykkäkoulua.

- Madeleine on osannut odottaa tätä. Hän oli täysin valmistautunut siihen, että kaikki tämä tulisi räjähtämään Jonaksen kasvoille, Madeleinen ja Jonaksen yhteinen ystävä kertooExpressenin Extra-liitteessä.

Jonas tapasi norjalaisen Toran Åressa toissa pääsiäisenä, kun kummatkin olivat viettämässä iltaa kaveriporukalla Bygget-nimisessä yökerhossa. Jacob Bernströmiksi esittäytynyt Jonas iski silmänsä vaaleaan Toraan ja kutsui tämän hotellihuoneeseensa.

Tora kieltäytyi ensin, mutta lähti myöhemmin illalla Jonaksen matkaan.

- Meillä oli suhde hotellissa. Hän saattoi minut taksilla kotiin kello neljän aikaan, Tora on kuvaillut yhteistä yötä.

Myös moni silminnäkijä todisti kaksikon öistä poistumista yökerhosta.

- Näin heidän istuvan taksiin ja ajavan pois, kertoo Carina Augdal Expressenille.