Sekava Susan Boyle voi joutua ulos Talent-finaalista - Viihde - Ilta-Sanomat

Sekava Susan Boyle voi joutua ulos Talent-finaalista

Laulaja Susan Boylen epävakaa käyttäytyminen voi koitua vielä ongelmaksi lauantaisessa Britannian Talent-finaalissa. The Sun -lehden mukaan hän ei saa esiintyä, jos ei ole henkisesti kunnossa.

Nähdäänkö Susan Boyle sittenkään Britannian Talent-finaalissa?

29.5.2009 12:40 | Päivitetty 29.5.2009 12:44

Skotlantilainen laulaja, 48, on viime päivinä muun muassa kiroillut poliisille ja näyttänyt kansainvälistä v-merkkiä televisioruudulle.

- Viimeinen asia, jonka tuottajat haluavat, on räjähtäminen kansallisessa televisio-ohjelmassa. On tehty selväksi, että jos hän ei ole henkisesti selkeä, hän ei voi esiintyä finaalissa, The Sun-lehden haastattelema lähde sanoo.

- Tuottajat kertoivat, että Susanin mielen pitää tyyntyä, koska he ovat oikeasti huolissaan hänen terveydestään. Hän tarvitsee epätoivoisesti tilaa hengittää.

- Ajatuksena on saada hänet paikkaan, jossa yksityisyys on parempi kuin hotellissa. Hänet eristetään muista ihmisistä, paitsi lähimmistä neuvonantajistaan.

Boyle on elänyt ennen superjulkisuuttaan eristettyä elämää Blackburnissa, West Lothian -nimisessä kylässä.

Keskiviikkona hän pakkasi kassinsa ja uhkasi lähteä show'sta, koska uudenlainen julkisuus on alkanut häiritä häntä. Torstaina poliisi kuulusteli Boylea polisiin kanssa sattuneesta välikohtauksesta hotellin ulkopuolella.

Tunteja aikaisemmin hän huusi "painu v***uun" ja näytti v-merkkiä televisiolle hotellin baarissa. Juuri tuolloin Talent-tuomari Piers Morgan kertoi Shaheen Jafargholille, 12, että hänen lauluesityksensä oli paras siihen asti.

- Eilen hän oli aikeissa jättää show'n. Hän pakkasi laukkuja, koska ei nähnyt mitään järkeä jatkaa, Morgan kertoi.

- Susanin on vaikea jaksaa ja pysyä rauhallisena. Hän on kyynelehtinyt monta kertaa viime päivien aikana. Hän on miettinyt lähtemistä, Morgan kirjoittaa blogissaan. Morgan kehuu Boylea kiltiksi ja hyväsydämiseksi ladyksi, jolla on ollut aika vaikea elämä.

Piers Morgan on tärkeä henkilö Boylen elämässä myös siksi, että hänen uutisoitiin olleen vastapuoli laulajan ensimmäisessä suudelmassa viime viikolla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?