36 rakkaustarina Ilta-Sanomien Rakkaus-lehdessä - Viihde - Ilta-Sanomat

36 rakkaustarinaa yhdessä IS:n Rakkaus-lehdessä

Kevät on romantiikan aikaa - varsinkin tänään ilmestyneessä Ilta-Sanomien Rakkaus-lehdessä. Lehdessä kerrotaan 36 kuulua rakkaustarinaa Suomesta ja maailmalta. Tarinoita kuvittavat ihanat arkistokuvat vuosien takaa.

7.5.2010 6:32

Pirkko Mannola kertoo lehdessä hänen ja Åke Lindmanin avioliitosta, joka kesti kahden erilaisen ihmisen luonne-erot ja alun epävarmuuden.

- Meidän yhtälömme oli erikoinen. Mutta kunnioitimme toistemme työtä ja toisiamme, Pirkko Mannola kertoo Rakkaus-lehdessä.

- Ihailin viimeiseen saakka Åken sisukkuutta.

Lehdessä kerrataan myös Anne Pohtamonja Arto Hietasen romanssi, joka heräsi uudelleen Annen menovuosien jälkeen. Aiempi Miss Universum Armi Kuusela puolestaan järkytti suomalaiset ja perheensä menemällä naimisiin Filippiineille.

Kyllikki ja Johannes Virolaisen tarina on suurta rakkautta kypsemmällä iällä. Myös jalkaväenkenraali Adolf Ehrnrooth kohtasi elämänsä naisen yli 50-vuotiaana. Lue, miten tytär Eva Ehrnrooth muistelee vanhempiensa onnellista liittoa.

Kirjailija Märta Tikkanen kertoo lehdessä, miksi hänen ja Henrik Tikkasen suhde kesti mustasukkaisuuden ja alkoholismin. Näyttelijäpari Elina Pohjanpään ja Pentti Siimeksen avioliitto oli kuulu onnellisuudestaan.

Rakkaus-lehti esittelee myös kestävimmät kuninkaalliset romanssit. Kaarle Kustaan ja Silvian liitto alkoi olympiakatsomosta, ruhtinas Rainierin ja Grace Kellyn romanssin sinetöi kirjeenvaihto.

Lue myös, miten traagisesti päättyi Tamara Lundin ensirakkaus, kuinka John Lennon ja Paul McCartney löysivät kestävän onnen ja miten aikansa tavoiteltu poikamies Leif Wager lumoutui joutsenprinsessasta.

36 romanssin lisäksi Rakkaus-lehti tarjoaa muun muassa reseptejä lempiväisille, faktaa rakkauden biologiasta ja rakkausprofessorin neuvot kestävään onneen. Testaa myös, osaatko heittäytyä rakkauteen.

Rakkaus-lehti myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa ja se maksaa 2,50 euroa Ilta-Sanomien hinnan lisäksi.

Lehden on tuottanut Johanna Lahti ja sen ulkoasusta vastaa Marienka Pakaslahti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?