Nicole Kidman sai keskenmenon nuorena - Viihde - Ilta-Sanomat

Nicole Kidman sai keskenmenon nuorena

Nicole Kidman sai keskenmenon ollessaan naimisissa Tom Cruisen kanssa.

Julkaistu: 4.9.2007 21:40, Päivitetty 4.9.2007 22:33

Näyttelijä Nicole Kidman, 40, paljastaa tuoreen Vanity Fair -lehden haastattelussa saaneensa keskenmenon 23-vuotiaana, jolloin hän oli juuri avioitunut näyttelijä Tom Cruisen kanssa.

Kidman ja Cruise olivat yhdessä kymmenen vuotta. Lopulta lapsettomuuden sanottiin olleen yksi syy siihen, miksi pariskunnan onnellisena pidetty avioliitto päättyikin yllättäen eroon vuonna 2001.

- Halusin vauvaa koko avioliittomme ajan, sen ensi hetkistä lähtien, Kidman kertoo haastattelussa.

- Keskenmeno oli paha isku, jonka jälkeen päätimme adoptoida Bellan.

Kidmanin ja Cruisen lapsettomuudesta ja mahdollisista raskauksista on vuosien varrella liikkunut monenlaisia huhuja, joita kumpikaan ei ole aikaisemmin kommentoinut. Avioeron aikaan Kidmanin kerrottiin olleen raskaana Cruiselle, mutta menettäneen aviokriisin keskellä vauvan.

- On monia asioita, joista en ole koskaan puhunut. Ehkä jonain päivänä koko tarinani tulee kerrotuksi, Kidman toteaa nyt lehtihaastattelussa.

Tomilla ja Nicolella on kaksi adoptiolasta, nyt 14-vuotias Bella ja 12-vuotias Connor.

Kidman kertoo haaveilemansa vauvasta edelleen nykyisen aviomiehensä Keith Urbanin kanssa.

Kidman ei ole ainoa keskenmenon kokenut julkkis. Pamela Anderson on kertonut, että hän odotti 1995 lasta Tommy Leelle, mutta raskaus päättyi keskenmenoon.

Pamela ja Tommy saivat kuitenkin myöhemmin kaksi lasta ennen kuin heidän avioliittonsa päättyi eroon. Anderson sai toisen keskenmenon muutama vuosi sitten, jolloin hän odotti lasta Kid Rockille.

Muita keskenmenon saaneita julkkiksia ovat Tori Amos, Courteney Cox, Kirstie Alley, Cherie Blair, Barbara Bush, Doris Day, Marianne Faithfull, Audrey Hepburn, Whitney Houston, Jordan, Frida Kahlo, Gladys Knight, Lucy Lawless, Vivien Leigh, Annie Lennox, Sophia Loren, Courtney Love, Bette Midler, Liza Minnelli, Demi Moore, Brooke Shields, Sharon Stone ja Emma Thompson.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?