Ilkka Alanko hehkuttaa Kuorosodan finaalivastustaan Marco Hietalaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Ilkka Alanko: Marco on koko kansan nallekarhu

Kuorosodan taisto tiivistyy ensi sunnuntaina finaaliin, jossa yhteen ottavat Ilkka Alangon luotsaama Joensuun-kuoro ja Marco Hietalan ohjastama Kuopion-kuoro. Artistit arvioivat omia ja toistensa vahvuuksia semifinaalin jälkeen.

15.3.2010 6:19

- Olemalla oma itsemme ja tekemällä omannäköistä juttua täysillä loppuun asti. Meidän vahvuus on tämä meidän meininki, nämä karjalaiset hullut ihmiset, Alanko puntaroi mahdollisuuksiaan kampittaa Hietalan kuoro, joka on vahvasti tyrkyllä jatkamaan Timo Kotipellon viime vuonna aloittamaa raskaan musiikin voittokulkua.

- Marcon kuoron kovin vahvuus on Marco itse. Hän on hieno persoona ja sympaattinen jätkä, tuollainen koko kansan nallekarhu. Tämä on ollut Marcollekin hieno juttu, sillä ihmiset eivät ole aiemmin oikein edes tienneet, kuka Marco on.

Hietalakin tietää, että mikään ei Kuorosodassa ole itsestään selvää. Biisivalinnat ja se, kuinka biisien sovitukset onnistuvat, on äärimmäisen tärkeää. Alangon kuoron kovimmaksi vahvuudeksi hän mainitsee joensuulaisten hulvattoman meiningin.

- Heillä on hyvä henkilökemioiden kirjo ja selvästi lystiä! Hommat tehdään hyvin mutta kieli poskessa - niin kuin mekin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?