Jay Leno kommentoi tv-hässäkkää: Conan O'Brien on herrasmies - Viihde - Ilta-Sanomat

Jay Leno kommentoi tv-hässäkkää: Conan O'Brien on herrasmies

The Tonight Shown Conan O'Brienille viime vuonna luovuttanut Jay Leno kertoi oman näkemyksensä tilanteesta ohjelmassaan maanantaina.

Jay Lenon kertoi näkemyksiään The Tonight Show -hässäkästä.

19.1.2010 10:46 | Päivitetty 19.1.2010 10:50

Leno antoi kiitosta O'Brienille.

- Huolimatta kaikista näistä ongelmista Conan on ollut herrasmies. Hän on hyvä mies, eikä minulla ole mitään pahaa sanottavaa hänestä. Tämä on kaikki vain bisnestä.

Seuraavassa lyhennelmä Lenon monologista hänen maanantaisesta ohjelmastaan. Hän kertoo näkemyksiään NBC:n iltaohjelmien tilasta.

- Minulle sanottiin vuonna 2004, että Conan on saanut tarjouksia muilta televisiokanavilta, eikä NBC halua luopua hänestä. Siksi hänelle annetaan Tonight Show tulevaisuudessa. Olin ollut siinä vaiheessa 12 vuotta ykkösenä katsojaluvuissa ja kysyin, eikö odotettaisi edes sen aikaa, että minä putoan kakkoseksi. Tähän ei suostuttu.

- Kun vuodet vierivät eteenpäin ja tuli aika luovuttaa ohjelma Conanille, eivät NBC-pomot päästää minua lähtemään. He tarjosivat parhaan katseluajan paikkaa minulle. Epäilin, ettei se tule toimimaan, mutta pomot olivat eri mieltä. Sain kuitenkin pitää 175 ihmisen henkilökuntani, joten suostuin ehdotukseen.

- Kun homma ei toiminut, minulle ehdotettiin puolen tunnin ohjelmaa, joka alkaisi The Tonight Shown paikalla. Kysyttyäni pomoilta, mitä mieltä Conan on, he vastasivat, että hänelle käy puoli tuntia myöhempi lähetysaika. Seuraavaksi sain lukea lehdestä, ettei Conan suostu moiseen.

- Nyt tilanne on se, että minun ohjelma saattaa siirtyä Conanin paikalle tai sitten ei. En osaa sanoa varmaksi. Mutta tämä on showbisnestä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?