Satu Ruotsalainen meni tietämättään omiin häihinsä - Viihde - Ilta-Sanomat

Satu Ruotsalainen meni tietämättään omiin häihinsä

Satu Ruotsalaisesta tuli lauantaina aviovaimo - yllätyksenä itselleenkin!

Satu Ruotsalaisesta tuli lauantaina aviovaimo.

7.8.2008 6:27

- Sain viime lauantaina maailman ihanimman yllätyksen! En ole tuntenut mitään niin liikuttavaa, kun mieheni järjesti kaksostemme ristiäisistä meille myös yllätyshäät, tuore rouva Satu Pauri kertoo IS:lle.

Parilla on kolmikuiset kaksostytöt ja entinen seitsenottelija hehkuu äitiyden onnea.

Kaksosten viime lauantaiksi Munkkiniemen kirkkoon valmisteltujen ristiäisten piti olla vain tavallinen ristiäisjuhla lähimpien sukulaisten ja ystävien läsnä ollessa.

- Ristiäiset ovat minusta aina olleet hyvin intiimi juhla, johon kutsutaan vain kaikkein läheisimmät. Ihmettelin siksi mielessäni sitä, miksi mieheni halusi kutsua juhlaan runsaan määrän kavereitaan. En ollut kaikkia heitä koskaan edes tavannut.

Vielä erikoisemmalta Sadusta alkoi tuntua, kun mies halusi pitopalvelun hoitamaan seurakuntasalin ristiäisjuhliin tarjoilua.

- Kun sitten lauantai-aamuna valmistauduimme ristiäisiin, naurahdin miehelleni, että pukeudut kuin olisit menossa naimisiin. Hän oli pukeutunut upeaan tummaan pukuun, liiviin ja kauniiseen kravattiin.

Naimisiinmenosta oli ollut puhetta, mutta ajankohtaa oli suunniteltu myöhemmäksi. Kosintaakaan ei ollut kuulunut.

Itse ristiäistoimitus kirkossa oli kaunis ja lämmin. Isosisko Peppi, 6, luki tilaisuuteen valitut raamatunkohdat. Varsinaisen ristiäistoimituksen jälkeen pappi ilmoitti seurakuntalaisille, että nyt seuraa ylimääräinen numero.

- Siinä hetkessä mieheni polvistui eteeni ja kosi minua. Olin täysin ällikällä lyöty - samoin kuin koko kirkkoväki. Yllätys oli kaikille niin suuri ja odottamaton, että onnen kyyneleet tulvahtivat sekä minun, kummien että varmaan myös suurimman osan vieraittemme kasvoille. Itkin niin paljon, etten ole varma, sainko selvästi vastatuksi kosintaan tahdon.

Vain pappi ja kanttori tiesivät asiasta. Myös se vaihtoehto oli otettu huomioon, että Satu vastaa kosintaan kieltävästi.

- Sitten kanttori toi sekä minulle että Pepille kukkakimput, ja sen jälkeen alkoi vihkitoimitus. Ristiäiset jatkuivat hääjuhlana, onnellinen Satu kertoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?