Tanja Karpela: Olen oikein hyvällä mielellä - Viihde - Ilta-Sanomat

Tanja Karpela: Olen oikein hyvällä mielellä

Tanja Karpela iloitsee loman häämöttämisestä.

Julkaistu: 28.5.2008 8:10

Avio-ongelmansa selättäneiden kansanedustaja Tanja Karpelan ja hänen ohjaajamiehensä Olli Saarelan avioerohakemuksen puolen vuoden harkinta-aika päättyi eilen.

Eilen eduskunnasta tavoitettu, ympäristövaliokuntaan kiirehtinyt Karpela kieltäytyi kohteliaasti puhumasta asiasta, vaikka hänen aurinkoisen olemuksena perusteella elämä näyttää hymyilevän.

- En kommentoi näitä asioita ollenkaan, mutta oikein hyvällä mielellä olen, Karpela naurahti.

Tuleva kesä siintää jo työtehtävien kuormittaman kansanedustajan mielessä.

- Nyt on tosi kiireistä aikaa, mutta onneksi loma jo häämöttää - näillä näkymin se koittaa vähän ennen juhannusta. Olen ajatellut, että lomalle en suunnittele mitään tai tee mitään aikatauluja. Se on luksusta, Karpela summasi.

Onko kaikki kuitenkin kotipuolella hyvin?

- Juu, ei mitään uutta. Kaikki on niin kuin ennenkin, Karpela huikkasi.

Tanja Karpela - silloinen Saarela - jätti avioerohakemuksen Espoon käräjäoikeuteen marraskuun lopussa, ja kuuden kuukauden harkinta-aika päättyi eilen. Avioero raukeaa, jos pari ei hae avioeroa uudella hakemuksella puolen vuoden kuluessa.

Karpela ja Saarela pysyivät läheisissä väleissä koko harkinta-ajan, ja alkutalvesta pari kertoi palanneensa yhteen. Tätä ennen he ehtivät kuitenkin pistää Espoon Vanttilassa sijainneen omakotitalonsa myyntiin. Karpela muutti Kivenlahteen lastensa Tiian ja Thomaksen kanssa, Saarela vuokra-asuntoon Helsinkiin.

Vaikka aviopari kertoi liiton jatkuvan, kansanedustaja ilmoitti helmikuussa vaihtavansa nimensä takaisin Karpelaksi lastensa vuoksi.

Yhteenpalannut pari totesi maaliskuussa IS:n haastattelussa, että "ei meitä saa eroamaan millään".

Parin rakkaus on nyt sinetöity myös pysyvästi, sillä toukokuussa Karpelan ja Saarelan kerrottiin hankkineen rakkaustatuoinnit lempensä merkiksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?