KT Tunstall helpottui hävittyään Celine Dionille - Viihde - Ilta-Sanomat

KT Tunstall helpottui hävittyään Celine Dionille

Julkaistu: 23.9.2007 15:24

Suositun skottilaulaja KT Tunstallin, 32, hitti Suddenly I See oli ehdolla Hillary Clintonin presidenttikampanjan tunnuskappaleeksi.

KT mietti kovasti ennenkuin antoi laittaa laulunsa mukaan niiden kappaleiden joukkoon, joista Clintonin kampanjatunnus valittiin.

- Asia huolestutti ja minulla oli siitä hyvin ristiriitaisia tunteita. Kysyin liberaaleilta amerikkalaisystäviltäni, onko hirveä virhe antaa tämän tapahtua, KT kertoo IS:n haastattelussa.

- Minulle vastattiin, että tarvitsemme kaiken mahdollisen avun saadaksemme demokraattisen hallinnon. Jos voit auttaa, tee niin. Siksi annoin luvan laittaa lauluni ehdokkaaksi. Olen kuitenkin erittäin iloinen ja helpottunut, ettei se tullut valituksi.

KT ei ota kantaa siihen, kuinka tärkeää olisi saada Yhdysvaltoihin ensimmäinen naispresidentti.

- Siihen on vaikea sanoa yhtään mitään, kun tulee maasta, jossa vallassa oli Margaret Thatcher, KT väistää vastaamisen nauraen.

Clintonin kampanjalauluksi valittiin Celine Dionin You And I. Kappalevalintaa on kritisoitu.

KT:n Suddenly I See on osoittanut kyntensä toisaalla, sillä se soi tunnusbiisinä menestyselokuvassa Paholainen pukeutuu Pradaan.

Kappale oli mukana KT:n esikoisalbumilla Eye To The Telescope, joka on myynyt maailmanlaajuisesti lähes neljä miljoonaa kappaletta.

Skottitähden kakkosalbumi Drastic Fantastic julkaistiin juuri.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?