Esko Eerikäinen on saanut valtavan fanijoukon "kestämällä" vaimoaan Martina Aitolehteä - Viihde - Ilta-Sanomat

Esko Eerikäinen on saanut valtavan fanijoukon "kestämällä" vaimoaan Martina Aitolehteä

Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen ovat saaneet paljon positiivista palautetta Subilla esitettävästä Martina ja Esko: Vauvakuumetta -sarjasta.

Esko Eerikäinenkin yllättyi ohjelmaa katsellessaan, miten hyvät hermot hänellä on. Martina Aitolehti kertoo rauhoittuneensa lapsen synnyttyä.­

2.2.2010 6:30

- Meille on tultu sanomaan, miten helppo meihin on samaistua, kun uskallamme olla niin aitoja ja tapella välillä ihan kunnolla, Martina kertoo.

Martina on tosin huomannut, että hän on puhunut miehelleen välillä liiankin ikävään sävyyn.

- Olen kyllä rauhoittunut huomattavasti Victorian syntymän jälkeen, Martina kertoo ja Esko nyökkäilee vieressä.

- Martina on pehmentynyt tosi paljon. Ennen hänellä oli tosi kova kuori, eikä hän halunnut näyttää pehmeää puoltaan edes minulle, Esko sanoo.

Molempia harmittaa myös liiallinen kiroilu ohjelmassa.

- Kun tehdään tällaista reality-sarjaa, niin välillä tulee sanottua asioita vähän liian rajusti. Olemme yrittäneet vähentää kiroilua huomattavasti, pariskunta kertoo.

Esko kertoo saaneensa runsaasti positiivista palautetta miespuolisilta katsojilta.

- Monet miehet tulevat kehumaan, miten hienosti otan Martinan kiukuttelut ja että miten ihmeessä hermoni kestävät, Esko toteaa.

- Myönnän, että mietin sitä itsekin, kun vauva oli tulossa ja Martinakin oli välillä niin hullu. Mutta kun lapsi syntyi, tajusimme, ettei tässä ole mitään hätää. Martinasta löytyi heti tosi vahva äidillinen puoli.

Miehet kyselevät Eskolta jopa neuvoja, miten toimia vahvojen naisten kanssa. Temperamenttisilla luonteilla varustetut Esko ja Martinakin ovat tehneet aiemmin monta kertaa eroa, mutta nyt tilanne on eri.

- Olen sitä mieltä, että kun rakastat toista, niin olet myös valmis antamaan itsestäsi, etkä vain ottamaan. Tiedän, että voisin lähteä helposti kävelemään riitatilanteista, mutta se sama tilanne odottaisi, kun tulen takaisin kotiin. Siksi asiat on parempi selvittää heti, Esko pohtii.

Näin ei ole ollut aina. Molemmat ovat oppineet arvostamaan toistensa mielipiteitä pikku hiljaa.

- Niin metsä vastaa, kuin sinne huutaa. Aluksi meillä oli paljon ongelmia, kun emme tunteneet toisiamme tarpeeksi hyvin. Mutta nyt tiedämme jo, missä milloinkin mennään, ja tiedän, että toinen arvostaa ja kuuntelee minua.

- Nöyryyden ja kunnioituksen rajat on tärkeä tietää: milloin kannattaa vähän joustaa ja milloin pysyä lujana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?