Vihkikirkko haussa!

Julkaistu:

Vasta kihlautuneet prinsessa Madeleine ja hänen tuleva aviomiehensä Jonas Begström ovat jo ryhtyneet etsimään sopivaa vihkikirkkoa, kertoo Aftonbladet verkkosivuillaan.

Öölannissa sijaitsevan Gärdslösan kirkon kirkkoherra Birgitta Friberg vahvistaa lehdelle, että pari on käynyt tutustumassa heidän keskiaikaiseen kirkkoonsa. Kihlaparin mukana tiloja katsastamassa olivat kuningas Kaarle Kustaa ja kuningatar Silvia sekä muutamia henkivartijoita.

Ruotsissa uumoillaan, että prinsessahäät pidettäisiin Öölannin saarella ensi vuoden loppupuolella.

Tätä ennen on kuitenkin isosisko kruununprinsessa Victorian ja hänen kihlattunsa Daniel Westlingin vuoro, sillä pari vihitään kesällä 2010.

- Odotamme tietysti kruununprinsessan ja Daniel Westlingin häihin ennen kuin tartumme omiin hääsuunnitelmiimme, Madeleine lausui kihlajaispäivänään pidetyssä lehdistötilaisuudessa.

Vain 13 kilometriä kuningasperheen kesänviettopaikasta Sollidenin linnasta sijaitsevassa Gärdslösan kirkossa on avioiduttu siniverisesti aiemminkin. Madeleinen täti prinsessa Margaretha meni siellä naimisiin kesällä 1964. Sollidenin tiedetään olevan myös erityisen rakas Madeleinelle, joka on viettänyt siellä monet kesälomansa.

Ruotsin hovi ei ole julkistanut Madeleine ja Jonaksen vihkipaikkaa. Pariskunnan lähipiirin mukaan Öölanti ei kuitenkaan ole itsestään selvä vaihtoehto.

- Madeleine ei voisi kuvitellakaan menevänsä naimisiin missään muualla kuin Tukholmassa, parin lähiystäviin kuuluva henkilö kertoo lehdelle.