Tangokuningas: Tyttäreni on kaikkeni - Viihde - Ilta-Sanomat

Tangokuningas: Tyttäreni on kaikkeni

Tuore tangokuningas Henri Stenroth elää nyt myllerrystä, jossa moni arkinen asia unohtuu ja aikataulujen täsmääminen kaiken julkisuuden keskellä tuntuu melkein mahdottomalta. Mutta elämänsä tärkeimmälle aarteelle, 2-vuotiaalle Oona -tyttärelle hänellä riittää aikaa kiireen keskelläkin.

Tuore tangokuningas Henri Stenroth tuli nuorena isäksi. Tytärtään hän rakastaa yli kaiken.­

10.7.2007 7:02

- Äsken kävin pussailemassa Oonaa. Jatkossakin yritän löytää tyttärelleni aikaa aina kun voin, lauantaina kruunattu tangokuningas selittää.

Henri Stenroth ennätti Seinäjoen kisakaupungista kotiinsa vain vuorokaudeksi. Moni tärkeistä tukijoukoista jäi tervehtimättä, mutta ei Oona.

- Oona on kaikkeni. Hän on elämässäni ykkönen, enkä hylkää häntä koskaan. Tähän asti olemme tavanneet päivittäin, mutta nyt voi olla, että tapaamiset vaihtuvat pariksi viikoksi päivittäisiin puhelinkeskusteluihin. Ikävä häntä tulee, mutta Oona on kyllä kova tyttö porisemaan puhelimessa.

21-vuotias tangokuningas elää sinkkuna, Oona asuu äitinsä kanssa. Tyttärestään hän puhuu mielellään, mutta ei aio tuoda pienokaista julkisuuteen. Nuoren perheen eroon johtaneista taustoista Henri Stenroth ei myöskään halua keskustella.

- Perhetaustani on yksityisasiani. Niillä asioilla ei ole mitään tekemistä nykyisen työni ja tangokuninkaan tittelin kanssa, enkä halua kertoa niistä julkisesti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?