Povipommi Jordan pelkää: Kotonani on kummituksia ja lapsiani uhataan - Viihde - Ilta-Sanomat

Povipommi Jordan pelkää: Kotonani on kummituksia ja lapsiani uhataan

Povipommi Jordan, eli Katie Price, aikoo laittaa uuteen autoonsa 22 691 euron arvoiset turvakamerat lastensa takia. Lisäksi Jordan uskoo, että hänen talossaan kummittelee.

6.4.2010 13:52

31-vuotias tosi-tv-tähti on huolissan lastensa turvallisuudesta. Hän teki päätöksen auton turvakamerasta sen jälkeen, kun oli saanut tappouhkauksia ja yksityiskohtaisia kirjeitä lasten kidnappaamisesta.

- Katien äitinsä Aimee avaa fanipostin ja pitää suurimman osan ilkeistä jutuista hänen ulottumattomissaan. Mutta tappouhkauksen jälkeen Katie laitatti noin 15 kameraa ympäri taloa. Ne näkyvät keittiön monitorista.

Jordan on myös varma, että hänen talossaan kummittelee.

Jordan kertoi ystävälleen, tv-meedio Sally Morganille, että hänen Surreyn kodissaan kummittelee vanha nainen, joka metsästää yläkerroksessa. Aurinkotuolin luona käväisee taas aavemainen mies.

Sally epäilee, että kummituksia vetää puoleensa negatiivinen energia, joka syntyi Jordanin ja hänen ex-miehensä Peter Andren erosta.

- Olen kertonut hänelle, että haluan tehdä meediotutkimuksen, jos hän löytää paikan, missä haluaa asua, Sally kertoi The Sunissa.

Vapaaottelija Alex Reidin kanssa naimisssa olevalla Jordanilla on kolme lasta: Harvey, 7, Junior, 4 ja Princess Tiaamii, 2.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?