Lordin manageria ammuttiin! - Viihde - Ilta-Sanomat

Lordin manageria ammuttiin!

Poliisi saapui paikalle pikavauhtia, mutta ryöstäjät olivat jo poistuneet paikalta.

Julkaistu: 29.10.2007 6:33, Päivitetty 29.10.2007 11:22

Amerikan-kiertueella oleva Lordi koki perjantai-iltana kauhunhetkiä, kun luodit alkoivat viuhua kiertuebussin vieressä.

Mr Lordi Tomi Putaansuu ja hänen vaimonsa Johanna sekä kosketinsoittaja Awa olivat bussissa, kun parinkymmenen metrin päässä bussin ulkopuolella ryöstäjät tulittivat kohti Lordin kiertuemanageria sekä esiintymispaikan turvamiestä. Lordi esiintyi perjantaina Louisvillen Headliners-hallissa Kentuckyssa. Keikan jälkeen Mr Lordi sekä naisväki poistuivat keikkapaikan viereen ajettuun bussiin.

- Muu bändi meni vieressä sijainneeseen baariin. Heidän mukanaan oli kiertuemanagerimme Rikk Scholvinck sekä keikkapaikan turvamies sekä kymmenkunta fania, Putaansuu kertaa tapahtumia Ilta-Sanomille.

Tuokion kuluttua Rikk, turvamies sekä fanit lähtivät kävelemään kohti kiertuebussia. Kun he olivat lähestymässä bussia, viereen suhahti auto, josta hyppäsi neljä miestä. - Heistä ainakin parilla oli aseet. Yksi heistä otti kiinni nuoren fanitytön, ja ase tytön ohimolla pakotti hänet maahan makaamaan. Myös yksi pojista jähmettyi paikalleen, kun kaikki muut lähtivät juoksemaan pakoon, Mr Lordi kertoo.

Pitkänhuiskea Rikk loikki edellä ja tukevamman oloinen turvamies perässä. - Ryöstäjät ampuivat heitä kahta kohti. Luodit menivät kuitenkin onneksi ohi. Kumpikaan ei loukkaantunut. Rikk juoksi takaisin baariin ja huusi hälyttämään poliisit paikalle. Poliisi saapui paikalle pikavauhtia, mutta ryöstäjät olivat jo poistuneet paikalta.

- Poliisiautoja oli bussin ympärillä hyvin nopeasti ainakin viisi kappaletta. Kuulimme jälkeenpäin, että kyseiset huumeveikot olivat aiemmin illalla varastaneet aseella uhaten auton, jolla he ajelivat, joten poliisit olivat jo etsimässä heitä. Siksi he olivat paikalla niin nopeasti, koska he tiesivät liikkeellä olevan aseita heiluttelevia ryöstäjiä. Tyyppejä ei oltu saatu kiinni ainakaan siihen mennessä, kun me poistuimme kaupungista.

Hollantilainen kiertuemanageri Rikk juoksi baarista takaisin bussille tarkistamaan bussissa olevien turvallisuutta.

- Rikk ryntäsi bussiin todella säikähtäneenä ja peloissaan, mutta me olimme kunnossa. Olimme pysyneet bussin sisällä koko ajan. Eipä siinä voinut kuin ihmetellä, kun taas bussin ympärillä vilkkuivat poliisiautojen hälytysvalot ja joka puolella kuhisi poliiseja, Mr Lordi viittaa Ozzfestin tapahtumiin.

Silloin virkavaltaa työllistettiin edellisen kerran, kun Lordin henkilökunnan bussi siepattiin.Kaksi ryöstettyä fania menettivät rahansa ja muut arvoesineensä.

- Kaiken tapahtuneen keskellä oli huvittavaa, että poikafania tuntui harmittavan eniten se, että häneltä ryöstetyssä lompakossa olivat hänen aiemmin illan mittaan saamansa kitaraplektrat. Hän menetti ne, mutta ei onneksi t-paitaa, jossa hänellä oli bändin jäsenten nimikirjoitukset.

- Aseen ohimolleen saanut tyttöraasu oli järkyttynyt. Yritimme rauhoitella häntä. Onneksi tästä selvittiin säikähdyksellä, vaikka tässä alkoi jo olla ihmisten henki kyseessä, kun heilutaan aseet kädessä ja niillä myös ammutaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?