Idol2010: Geir Rönning rikkoo rajoja Ruotsissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Geir Rönning rikkoo rajoja Ruotsin Idolsissa

Suomessa jo pitkään asunut Geir Rönning, 47, rikkoo rytisten rajoja, sillä hän kisaa menestyksellä Ruotsin Idolsin vanhimpana kilpailijana.

Geir Rönning pärjää Ruotsin Idolsissa.­

27.9.2010 12:15

Norjalaissyntyinen Geir selvisi perjantaina jatkoon ja kuuluu nyt niiden 25 kilpailijan joukkoon, joiden joukosta väkeä vähennetään lisää tämän viikon livelähetyksissä.

- Tuntui uskomattoman upealta seista Globenin lavalla ja kuulla olevansa jatkossa jo toistamiseen. Muutin viikonloppuna Tukholmaan hotelliin, jossa kaikki kilpailijat nyt asuvat siihen asti kunnes tippuvat kisasta. Ruotsissa ei ole Idols-taloa, Geir kertoo.

Tähän asti kisassa on edetty tuomarien äänillä, mutta tästä illasta eteenpäin jatkoon pääsijät ratkaisee yleisö. Livelähetykset ovat ruudussa joka arki-ilta. Kukin Idols-kokelas laulaa tällä viikolla livenä kaksi kappaletta. Perjantain lähetyksessä paljastetaan, ketkä yksitoista laulajaa selviävät seuraavalle kierrokselle. Ensi viikolla kilpailijat esittäytyvät yleisölle muutamissa areenakonserteissa ympäri maan.

- Ikäni kuten myös kokemukseni aiheuttavat keskustelua, mutta niin niiden tuleekin aiheuttaa, sillä kummallakin saralla olen ensimmäinen, joka on selvinnyt näin pitkälle, Geir tuumii.

Suomen euroviisuihin bändinsä Sister Twister kanssa viime tammikuussa osallistunut Elin Blom, 16, on myös edelleen mukana Idols-kisassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?