Jungner poisti rakkausvideonsa netistä - piraattiversiot leviävät - Viihde - Ilta-Sanomat

Jungner poisti rakkausvideonsa netistä - piraattiversiot leviävät

Ylen toimitusjohtaja Mikael Jungner on poistanut vaimolleen Maria Jungnerille tekemänsä rakkausvideon YouTubesta. Syy poistopäätökseen on lähinnä se, ettei Jungner ollut maksanut Teosto-maksua videossa käyttämästään Frankie Goes To Hollywoodin -yhtyeen vanhasta hitistä.

Mikael Jungner teki Maria-vaimolleen rakkaudenosoituksen mediakokeiluna.­

2.7.2009 8:53 | Päivitetty 3.7.2009 14:58

Jungnerin tekemä poistopäätös ei kuitenkaan ole tarkoittanut sitä, että video olisi kokonaan kadonnut internetistä. Tästä ovat pitäneet huolen erilaiset muokatut piraattiversiot, joita on alkanut ilmaantua verkkoon.

Jungnerin kohuttu YouTube-rakkausvideo ehti parin viime päivän aikana herättää kummastusta ja hämmästystä. Jungner itse selittää koostamansa videon syyksi "mediakokeilua".

- Kyse on siitä, miten uutta mediaa voi käyttää henkilökohtaisten tunteiden jakamisessa, Jungner on sanonut.

- Väsäsin videon internetistä ja kännykästä löytyneistä klipeistä omaa ikävää lohduttaakseni. Laitoin videon YouTuben kautta Marialle. Vaimon versio oli intiimimpi. Tämä kesti paremmin julkisuutta, Jungner sanoin torstain Iltalehdessä.

Nimimerkki Minni605:n takana olevan Jungnerin rakkaudenosoitus kulkee nimellä "Minni ja Mikael". Frankie Goes to Hollywoodin jättihitti Power of Love soi taustalla, kun video lipuu suhteen alkuajoista nykyhetkeen.

- Vaimo tykkäsi videosta, Jungner paljastaa.

Toimitusjohtaja vakuutti 1,5 vuotta sitten, ettei puhu enää rakkaudestaan julkisesti.

Jungner torstaina, ettei hän ollut maksanut Power of Love -kappaleesta tekijänoikeusmaksuja.

- En maksanut, koska olin ulkomailla. Asia pitää selvittää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?