Pepe Willberg naimisiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Pepe Willberg naimisiin

Julkaistu: 5.8.2005 0:00

Pepe Willberg, 58, ja Pauliina Visuri, 46, sinetöivät eilen suhteensa Helsingin edustalla Suomenlinnan kirkossa.

Pepe on viettänyt Suomenlinnassa osan lapsuudestaan, joten maisemavalinta oli miehelle luonnollinen.

Neljä vuotta yhtä pitänyt pari vannoi toisilleen ikuista rakkautta ystävien ja sukulaisten edessä. Pauliina käveli alttarille toistamiseen, Pepelle avioliitto on kolmas. Parin vihki piispan virasta kohulla keväällä eronnut Ilkka Kantola, jonka rinnalla hääjuhlassa nähtiin tuore vaimo Satu Norja.

Tuoreen avioparin onnea ei varjostanut edes Suomenlinnaa kiusannut tihkusade. Willbergin pariskunta vaihtoi kirkon portailla pitkiä suudelmia.

Visuri-Willberg-nimeä jatkossa käyttävä Pauliina oli pukeutunut avonaiseen, helmikirjailtuun hääpukuun, jonka viimeisteli pitkä laahus ja huntu. Tuoreen morsiamen nimettömässä koreili valkokultainen, timantilla koristeltu upea vihkisormus.

Pepen tyttäret Kirsikka ja Kastanja sekä Pauliinan tytär Marilla Visuri kaunistivat hääseremoniaa tyylikkäinä morsiusneitoina.

Tilaisuuteen oli kutsuttu 170 vierasta. Joukossa oli useita sulhasen muusikkoystäviä, mm. Sami ja Maarit Hurmerinta, Riki Sorsa, Kirka ja Matti "Fredi" Siitonen. Hääjuhlassa Suomenlinnan Susisaaressa kuultiin lauluesitysten lisäksi muun muassa Tommy Tabermannin runonlausuntaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?