Italialaismallin taustalla hämärämaineinen manageri - Viihde - Ilta-Sanomat

Italialaismallin taustalla hämärämaineinen manageri

Kimi Räikkösen salarakkaaksi itseään väittävän 25-vuotiaan italialaisnaisen Valentina Gioian takana vaikuttaa Italiassa maineeltaan ristiriitainen manageri. Asianhoitaja ja valokuvatoimiston johtaja Fabrizio Corona, 33, on saanut viime aikoina kyseenalaista julkisuutta, sillä hänen epäillään sekaantuneen koko maata ravisuttaneeseen seksi- ja kiristysskandaaliin.

Fabrizio Corona on saanut viime aikoina kyseenalaista julkisuutta.

17.11.2007 6:53

Vallettopoli-nimen saaneessa monimutkaisessa skandaalissa italialaisilta julkkiksilta - urheilutähdiltä, poliitikoilta, näyttelijöiltä ja muilta korkeassa asemassa olevilta henkilöiltä - on ilmeisesti kiristetty rahaa varta vasten järjestettyjen paparazzikuvien avulla. Coronan ohella epäiltyjen listalla on muun muassa kuuluisa manageri Lele Mora.

The Seattle Timesin mukaan epäillyt olisivat käyttäneet tähteydestä haaveilevia tyttöjä "syötteinä" ja kiristyksen välikappaleina. Poliisit uskoivat, että Mora olisi houkutellut julkkiksia ja tyttöjä erilaisiin juhliin, jossa hän Coronan avulla pyrki salaa tallentamaan filmille kyseenalaisilta näyttäviä kohtauksia.

Kiristettyjen joukko oli ilmeisesti varsin laaja. Muun muassa ex-pääministeri Silvio Berlusconin kerrotaan maksaneen 20000 euroa siitä, etteivät kuvat humalassa baarista poistuvasta Barbara -tyttärestä, 22, leviäisi julkisuuteen. Myös jalkapalloilija Francesco Tottin sanotaan maksaneen pitääkseen kuvat hänestä vieraan naisen seurassa pois lehdistä.

Lehtitietojen mukaan Corona ja tusina muita henkilöitä pidätettiin maaliskuussa epäiltynä lahjonnasta, prostituutiosta ja huumeiden myynnistä yökerhoissa. Corona on kiistänyt syyllisyytensä ja puolustellut toimiaan sillä, että hän tarjosi tähdille mahdollisuuden ostaa kuvat ja juorujutut samalla hinnalla kuin myisi ne lehtiin.

- Olen kuin Robin Hood. Varastan rikkailta ja annan itselleni, Coronan kerrotaan sanoneen The New York Timesin mukaan.

Poliisin salakuuntelema Corona olisi kuitenkin yksityisesti paljastanut vaimolleen toisenlaisen puolen:

- Kyllä se on totta: minä pilaan (ihmisten) elämiä. Olen paskapää, enkä edes välitä siitä enää, Guardian kertoo Coronan sanoneen.

Kimi Räikkösen asioidenhoitaja Riku Kuvaja kuuli Ilta-Sanomilta eilen, että Kimin salarakkaaksi ilmoittautuneen italialaismallin taustalla häärää kiristysepäilyjen ryvettämä liikemies.

- Tämä on meille täysin uusi tieto. Se on suorastaan major-luokan tieto, Kuvaja sanoo.

- En sano nyt muuta kuin, että tämä on erittäin mielenkiintoinen tieto meidän kannaltamme.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?