Nevadalle murskakritiikki - Viihde - Ilta-Sanomat

Nevadalle murskakritiikki

Lauantaina MTV3:lla alkanut uudentyyppinen talk show Nevada on saanut katsojilta murskakritiikin. André Wickströmin ja Mikko Leppilammen juontamaa ja itse ideoimaa show'ta pidettiin liian sekavana, eivätkä haastatteluiden välissä esitetyt lauluosuudet ja sketsit miellyttäneet katsojia.

30.10.2006 6:58

Monien tv-ohjelmien isäntänä toiminut Timo T. A. Mikkonen ei pitänyt Nevada-ohjelmasta lainkaan.

- Sekä MTV3:n sisäänostajien että tekijöiden ammattitaito ja arvostelukyky pettivät pahasti. Kaukaisista malleista jäätiin valovuosien päähän, Mikkonen pamauttaa.

Eniten Mikkosta vaivasi Nevadan ensimmäisessä jaksossa Leppilammen toteamus, että nyt juontajat itse saavat laulaa, näytellä ja pitää hauskaa televisiossa.

- Ohjelmia ei pidä todellakaan tehdä vai itselleen tai itsensä kaltaisille!

Hyvät, pahat ja rumat -ohjelmaa juontanut Jari Sarasvuo tietää, millaista on juontaa katsottua, mutta myös parjattua viihdeohjelmaa. Hän kuitenkin uskoo, että esimerkiksi Mikko Leppilammesta voi kehittyä myöhemmin hyvä juontaja, koska tämä on luonteva esiintyjä.

- Tosin näyttelijä ja juontaja ovat harvoin hyvä yhdistelmä. Varsinkin niin päin, että hyvästä näyttelijästä tulisi hyvä juontaja, Sarasvuo pohtii.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?