Piia Koriseva yhä sairaalassa - Viihde - Ilta-Sanomat

Piia Koriseva yhä sairaalassa

Juontaja-toimittaja Piia Korisevan tilanne on ennallaan. Hänen kehonsa oikea puoli on kuntoutuksesta huolimatta yhä halvaantunut.

Piia Korisevan tilassa ei ole tapahtunut muutosta.

14.7.2008 10:21

Korisevaa, 36, hoidetaan sairaalassa aivoinfarktipotilaana, mutta hänen maanantaina saamansa sairauskohtauksen syytä ei ole vieläkään pystytty selvittämään.

- Taistelutahdolla menen nyt elämässä eteenpäin. Pakko uskoa, että tervehdyn, mutta se on pitkä prosessi. Eteenpäin mennään hitaasti mutta varmasti, Piia Koriseva kertoi sairaalasta eilen.

Pelottavasta sairauskohtauksesta huolimatta Piia jaksaa jo vitsailla. Iloisuudestaan tunnettu nainen nauraa, että nyt hänen pitää opetella väliaikaisesti vasenkätiseksi.

Piia Koriseva sai kovan migreenikohtauksen Paimion kesäteatterin lavalla viime maanantaina. Näytelmän päätyttyä päänsärky paheni ja hän hakeutui Paimion terveyskeskukseen, josta hänet passitettiin Turun yliopistolliseen keskussairaalaan.

Kohtaus oli niin raju, että Korisevalta meni hetkeksi jopa näkö- ja puhekyky. Sittemmin nämä toiminnot ovat palautuneet, mutta kehon oikeanpuoleiset raajat eivät vieläkään toimi.

Piia Korisevaa ovat sairaalassa käyneet päivittäin katsomassa hänen avomiehensä sekä pariskunnan kolme poikaa. Nuoret vesselit antavat äidilleen paljon voimaa, ja Koriseva onkin päättänyt selvitä.

- Pikkuhiljaa mennään eteenpäin. En aseta itselleni mitään aikatauluja, hän sanoi IS:n haastattelussa lauantaina.

IS kertoi Piia Korisevan äkillisestä sairastumisesta perjantaina ja lauantaina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?