Poison-tähti esittelee vammojaan - katso kuva - Viihde - Ilta-Sanomat

Poison-tähti esittelee vammojaan - katso kuva

Poison-yhtyeen laulaja ja Rokkarille morsian -tosi-tv-sarjan tähti Bret Michaels esittelee verkkosivuillaan Tony Awards -gaalassa saamiaan ruhjeita ja valittelee, ettei ole saanut tarpeeksi sympatiaa.

Bret Michaels sai lavasteesta päähän Tony Awardseissa.­

12.6.2009 13:25

Michaels on ilmaissut julkisessa tiedotteessa ärtymyksensä siitä, etteivät tapahtumajärjestäjät ole reagoineet tarpeeksi hänen onnettomuuteensa.

- Minusta tuntuu, että jos tämä olisi tapahtunut Liza Minnellille, Dolly Partonille tai Elton Johnille, niin Tony Awardsin väki olisi ainakin lähettänyt pahoittelukirjeen, rokkari toteaa lähettämässään tiedotteessa.

Laulaja esiintyi suorassa tv-lähetyksessä bändinsä kanssa viime sunnuntaina ja esitys sai dramaattisen lopun, kun tähden päälle tippui raskas lavaste. Katosta laskettu massiivinen Broadway-kyltti osui Michaelsia ensin päähän, jonka jälkeen laulaja kaatui selälleen jäi lavasteen alle.

Michaels oli tapahtuman jälkeen pyörryksissä ja verissäpäin, mutta ruhjeiden vakavuus on yhä selvittämättä. Lopullinen arvio vammoista selviää, kun röntgenkuvat saapuvat.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?