Brad Pitt ja Angelina Jolie eroamassa? - Viihde - Ilta-Sanomat

Brad Pittin äiti haluaa pelastaa poikansa parisuhteen

Brad Pittin äiti yrittää epätoivoisesti auttaa poikaansa pelastamaan suhteensa Angelina Jolien kanssa.

Viime päivien huhujen mukaan Brad Pitt ja Angelina Jolie olisivat eroamassa.­

27.1.2010 7:40

Perheterapeuttina työskentelevä Jane Pitt, joka on muuten tunnetusti yhä läheisissä väleissä Bradin ex-vaimon Jennifer Anistonin kanssa, toivoo pariskunnan parsivan rakoilevan, viisi vuotta kestäneen avoliittonsa takaisin kuntoon kuuden lapsensa takia.

Daily Mailin verkkosivujen mukaan Bradkin toivoisi suhteen jatkuvan.

- Brad yrittää kaikin keinoin pelastaa tuhon partaalla olevan suhteensa, koska hän on edelleen hyvin rakastunut Angelinaan ja uskoo, että he saavat suhteensa vielä toimimaan, lähde kertoi.

- Jane haluaa poikansa ja lastenlastensa parasta, ja Angie on suostunut tapaaman hänet.

Itse yhä naimisissa oleva Jane Pitt uskoo 30 vuoden kokemuksensa perheterapeuttina olevan hyödyksi keskusteluissa Angelinan kanssa. Hän ja Angelina ovat viime kuukausien aikana tulleet läheisiksi yhteisen syöpäklinikkaprojektin myötä.

Viime päivien huhujen mukaan Brad Pitt ja Angelina Jolie olisivat eroamassa. Pari olisi jo tehnyt sopimuksen 234 miljooonan euron omaisuutensa jaosta sekä kolmen adoptio- ja kolmen biologisen lapsensa huoltajuudesta. Yksi syy pariskunnan ongelmiin on huhujen mukaan ollut Angelinan jopa sairaalloinen mustasukkaisuus Bradin ex-vaimoa kohtaan.

Toisaalta lähteet pariskunnan lähipiiristä ovat kiistäneet huhut ja vakuuttaneet kaiken olevan kunnossa. Ystävien mukaan pari aikoo osallistua yhdessä maaliskuiseen Oscar-gaalaan ja suunnittelee jo yhdessä juhla-asujaankin.

- Angelina ja Brad ovat yhä hyvin paljon yhdessä. He jopa suunnittelvat Oscar-vaatteitaan. Brad haluaa varmistaa, ettei hänen valintansa riitelä Angelinan vaatteiden kanssa. He ovat edelleen pariskunta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?