Timo Koivusalo paheksuu näyttelijöihin kohdistunutta kritiikkiä - Viihde - Ilta-Sanomat

Timo Koivusalo paheksuu näyttelijöihin kohdistunutta kritiikkiä

Timo Koivusalo paheksuu näyttelijöihin kohdistunutta kritiikkiä.

Julkaistu: 21.11.2007 6:37

Timo Koivusalon ohjaaman Täällä Pohjantähden alla -elokuvan uusintafilmaus herätti paljon keskustelua ja muutamia vastalauseita heti, kun roolien näyttelijät julkistettiin toissapäivänä. Koivusalo ei ole mollauksesta moksiskaan.

- On oikein hyvä, että elokuva herättää intohimoa ja keskustelua, Koivusalo toteaa.

- Tiedän ihan tasan tarkkaan, mitä olen tekemässä.

Akselia näyttelevää Ilkka Koivulaa, 41, kuvailtiin IS:n nettikeskustelussa liian vanhaksi, hinteläksi ja kuikeloksi rooliinsa.

- Oikein hymyilytti, kun Ilkkaa sanottiin heiveröiseksi ja honteloksi. Näkisittepä hänet kuvassa ilman paitaa - hän on aivan huikeassa kunnossa, tosi lihaksikas ja riski kaveri, Koivusalo vastaa kritiikkiin.

Elinaa näyttelevän Vera Kiiskisen, 37, on verkkokeskusteluissa sanottu näyttävän rähjääntyneeltä kyökkipiialta.

- Vera on kaunis nainen, minkälaiseksi hänen pitäisi muuttua? Mielestäni on kaikkia naisia kohtaan aika loukkaavaa, kun niin kauniista ihmisestä sanotaan tuolla tavalla, Koivusalo toteaa.

Koivusalolla onkin vahva usko näyttelijöihinsä, ja hän seisoo valintojensa takana.

- Mielestäni oli hykerryttävää, että elokuvan pääpari on sellainen, joka ei tule ihmisille ensimmäiseksi mieleen.

Koivusalon ammattitaitoa on asetettu kyseenalaiseksi, ja muutamat nettikeskustelijat tuntuvat uskovan, ettei mies voisi päästä samoille viivoille elokuvan alkuperäisen ohjaajan Edvin Laineen kanssa.

- Vuosien mittaan on tullut paljon lunta tupaan ja se on aiheuttanut sen efektin, ettei minun tarvitse pyydellä keneltäkään anteeksi. Minun ei tarvitse miellyttää ketään tai kumarrella mihinkään suuntaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?