Vicky Rostin aviomies muutti pois kotoa - Viihde - Ilta-Sanomat

Vicky Rostin aviomies muutti pois kotoa

Laulaja Virve "Vicky" Rosti, 51, ja hänen aviomiehensä Juha Arikoski, 45, ovat muuttaneet erilleen.

Vicky Rosti osallistui tyttäriensä kanssa Nelosen Kuorosotaan.­

28.4.2010 9:14

Rosti asuu edelleen asunnossaan Vantaan Martinlaaksossa, josta johtamiskouluttaja Arikoski muutti toissapäivänä Helsinkiin. Asumuserosta kertoi ensimmäisenä MTV3:n Viihdeuutiset.

Kolme vuotta aviossa ollut pariskunta ei ole hakenut avioeroa. Rosti kertoi maaliskuun lopussa Ilta-Sanomille aviokriisistä. Ystävät, omat lapset, bändi ja äiti auttavat häntä jaksamaan.

Virve Rosti tapasi nykyisen miehensä Juha Arikosken vuonna 2004 karaokeravintola Pataässässä.

Suhteen edetessä Juha muutti Virven luokse asumaan. Pari meni kihloihin Kanarialla maaliskuussa 2005, ja seuraavana vuonna juhlittiin syyshäitä Virven kotimaisemissa Vantaan Pyhän Laurin kirkossa.

Avioliitto oli molemmille toinen, ja molemmilla on myös lapsia edellisistä liitoistaan. Juhalla oli kaksi poikaa ja Virvellä kolme aikuista lasta edellisestä liitostaan rumpaliJussi Tukian kanssa.

Nykyään Virve on entisen miehensä kanssa hyvä ystävä ja työtoveri. Häiden kynnyksellä 2006 morsian myönsi, että naimisiinmenossa oli myös pelottavat puolensa.

Voihan kaikki mennä pieleenkin. Ei ole itsestään selvää, että asiat vain loksahtavat itsestään kohdalle yli nelikymppisillä, joilla on jo omat tapansa ja tottumuksensa elämässä, Virve mietti tuolloin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?