Sebastian Bachin keikka: Tornado tuhosi lavan, kiertuerekka alas kalliolta, ryöstö - Viihde - Ilta-Sanomat

Sebastian Bachin keikka: Tornado tuhosi lavan, kiertuerekka alas kalliolta, ryöstö

Entinen Skid Row -laulaja Sebastian Bach tietää nyt ainakin, millä kaikilla tavoin keikka voi mennä pieleen.

Sebastian Bachin kiertueen epäonnisin hetki koettiin Brasiliassa.­

22.3.2010 11:08

Sebastian Bach kiertää paraikaa Etelä-Amerikkaa Guns N' Rosesin kanssa. Viime viikolla Brasiliassa asiat lähtivät kunnolla lapasesta, kun tornado tuhosi lavan.

- Otin aurinkoa Riossa ennen konserttia, kun huomasin suuria pilvimuodostelmia taivaalla. Ajattelin, ettei siinä mitään, ollaanhan soitettu ennenkin sateessa. Iltaseitsemältä sain puhelun kiertuemanagerilta, joka kertoi keikan peruuntuneen, Bach kertoo Sleazeroxx-sivustolla.

Tornado oli hajottanut koko lavan säpäleiksi. Kaiken huipuksi Sao Paolosta Rio De Janeiroon matkalla ollut, koko bändin varusteita soittimista lähtien kuljettanut, rekka ajoi alas kalliolta.

- Luojan kiitos, että kuskillemme ei käynyt mitään. Kun rekka vyöryi alas kalliolta, kaikki rumpumme tuhoutuivat. Mikä pahinta, kaikki paikalliset rynnivät paikalle ja ryöstivät, mitä jäljelle oli jäänyt. Kaikki Johnny Chromaticin kitarat ovat nyt kadonneet. Hänen tavaransa puolestaan hävitti lentoyhtiö, joten tällä hetkellä hän kiertää Etelä-Amerikkaa ilman vaatteita ja soittimiaan.

Gunnarit lainasivat lopulta Sebastian Bachin bändille varusteet, jotta he voivat jatkaa kiertämistä. Bach kiitteli luojaa myös siitä, ettei tornado iskenyt silloin, kun yleisö oli paikalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?