Harry Potter -tähti kiistää kannabiksen käytön

Julkaistu:

Harry Potteria näyttelevä Daniel Radcliffe kiistää jyrkästi polttaneensa pilveä. Brittilehti Daily Mirror julkaisi perjantaina 20-vuotiaasta näyttelijästä kuvia, joissa Radcliffella oli sätkä huulessa.

Nyt Radcliffen tiedottaja kertoo, että kyseessä oli vain itse kääritty tupakka.

- Daniel polttaa joskus käärittyjä tupakoita, mutta hän ei ollut tekemässä mitään muuta, tiedottaja sanoi.

Radcliffen kerrotaan olevan äärimmäisen kiukkuinen lehtijutusta. Tiedottajan mukaan Radcliffe harkitsee jopa mahdollisia oikeustoimia kannabisjutun julkaissutta lehteä vastaan.

- Teemme kaikki tarvittavat toimenpiteet tällaisten syytösten jälkeen, tiedottaja kommentoi.

Brittilehti Daily Mirror kertoi perjantaina, että Radcliffe juhli Pohjois-Lontoossa näyttelijätyttöystävänsä Laura O'Toolen ystävän tupaantuliaisjuhlissa poltellen pilveä.

Lehtitietojen mukaan täysin pöllyissä ollut Radcliffe hihkui jointti huulessa kovaan ääneen rakastavansa pilveä, nauroi tikahtuakseen ja antoi jopa erään kanssajuhlijan piirtää hänen kasvoihinsa viikset.

Juhlia rakastava Radcliffe ei pystynyt silminnäkijöiden mukaan lopettamaan kikattamista, kun hänen kasvojaan tuhrittiin tussilla.

- Hän näytti olevan aivan omissa maailmoissaan. Hän näytti siltä, ettei tiennyt mitä ympärillä tapahtui, juhlissa vieraana ollut Wadia Tassi kertoi Mirror-lehdelle.

- Daniel näytti olevan aika pihalla eikä selkeästi halunnut meidän tunnistavan häntä. Kun sanoin, että hän näyttää Taru Sormusten Herrasta -näyttelijä Elijah Woodilta, hän muuttui oudoksi ja sanoi ettei se ole hän. Hän vaikutti tosi ahdistunelta, toinen silminnäkijä kertoo.