Dita von Teese himoitsee suomalaisvaatteita - Viihde - Ilta-Sanomat

Dita von Teese himoitsee suomalaisvaatteita

Amerikkalainen malli ja burleskitaiteilija Dita von Teese on tosissaan ihastunut suomalaissuunnittelija Tiia Vanhatapion suunnittelemiin vaatteisiin.

Eurooppalaisille Dita von Teese tuli tunnetuksi tämän esiinnyttyä Saksan viisussa.

25.6.2009 19:12 | Päivitetty 26.6.2009 17:05

- Hän tilasi tulevasta syksy-talvi-mallistostani kolme uutta asua. Ditalla on entuudestaan seitsemän asuani ja olen nähnyt valokuvia ainakin kolmesta tilaisuudesta, joissa häntä on kuvattu asuissani, Vanhatapio kertoo.

Dita von Teesen kuvat ovat levinneet ympäri maailman, kun hänet on nähty Vanhatapion asuissa eri juhlissa Beverly Hillsissä ja Pariisissa. Myös Oscar-tähti Cate Blanchett pitää Tiian suunnittelemista vauvanvaatteista niin paljon, että hänen nuorin poikansa Ignatius käyttää Vanhatapio Bebes -malliston haalaria.

- Sain kirjeen Caten avustajalta, jossa asiasta kerrottiin.

Torstaina illalla Vanhatapio asteli Tukholmassa punaisella matolla kuuluun Berns-hotelliin, jossa vietettiin Fashion Rocks -gaalaa. Toinen Fashion Rocks -näytös on perjantaina.

Fashion Rocks järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Pohjoismaissa, mutta maailman suurkaupungeissa vuodesta 2003 toteutetussa gaalassa kutsuvieraille esiintyy aina suuri joukko huippuartisteja ja nähtävänä on maailman suosituimpien suunnittelijoiden uusia mallistoja.

- Puolentoista tunnin näytös päättyy minun 12 asuuni. Se on valtava kunnia, sillä mukana on myös seitsemän muuta suunnittelijaa eri Skandinavian maista. Minua ei jännitä, sillä koko juttu on todella rautaisten ammattilaisten käsissä. Minun tarvitsee vain kävellä lavalle näytöksen päätteeksi.

Tiia Vanhatapion asuja myydään kotimaan lisäksi eri Euroopan maissa. Syksyllä ne tulevat myyntiin myös Japanissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?