Katri Ylander pelkää jäävänsä varjoon - Viihde - Ilta-Sanomat

Katri Ylander pelkää jäävänsä varjoon

Katri Ylanderin Mansikkamäki-hitistä ja esikoislevystä on jo tovi aikaa. Vuosi sitten julkaistu levy myi kultaa ja putosi listalta vasta maaliskuussa. Samalla väheni myös median mielenkiinto Katria kohtaan.

Katri Ylanderin keikkatahti on hiljentynyt, kun levy ei enää keiku listoilla. Kansan suosiosta taistelevat nyt myös uudet Idols-kisaajat.

13.6.2007 7:21

- Muusikon ammatti on aaltoliikettä. Kun hitit soivat, niin on itsekin pyörityksessä. Ja kun kappaleet jäävät, jää itsekin taka-alalle, Katri miettii.

Julkisuudessa päähuomion ovat varastaneet tämän kevään Idols-kilpailun osallistujat. Heistä Ari Koivunen ja Kristian Meurman ovat jo julkaisseet esikoisalbuminsa. Anna Abreu ja Kristiina Brask tekevät niin ikään esikoislevyjään, joten markkinoilla on pian runsaasti tuoreita idoleita taistelemassa samoista kuulijoista.

Katri myöntää, että on hetkittäin ollut tilanteesta huolissaan.

- On se käynyt mielessä, että miten minun käy nyt, kun uudet idolit tulevat. Mutta toisaalta uskon kuitenkin täysillä omaan juttuuni ja omaan tekemiseeni. Minulla on tulevaisuuden suhteen todella luottavainen olo.

Uusista idoleista Katri puhuu lämpimästi, vaikka ei tunnekaan heitä henkilökohtaisesti.

Rauhallisen keikkatahtinsa ansiosta Katri voi tänä kesänä lomailla.

- Ehkä se tekee päällekin ihan hyvää pysähtyä välillä kiireisen vuoden jälkeen. En kyllä millään jaksaisi odottaa syksyä. Odotan uusien biisien tekoa, promokuvien ottamista, musiikkivideon tekoa ja ennen kaikkea sitä, miten uudet kappaleet otetaan vastaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?