Britney isänsä holhoukseen - Viihde - Ilta-Sanomat

Britney isänsä holhoukseen

Isä hallitsee koko Britneyn maallista omaisuutta.

Julkaistu: 2.2.2008 12:59

Britney Spearsin isästä Jamie Spearsista tehtiin perjantaina poptähden väliaikainen holhooja oikeuden päätöksellä, kertoo People-lehti.

Ratkaisun myötä Jamie Spears saa paitsi oikeudet neuvotella tyttärensä hoidosta lääkäreiden kanssa, myös hallinnan supertähden rahavaroihin.

Oikeus totesi päätöksessään, että isä Jamie oli "parhaiten holhoojan tehtävään sopiva" ja että "on Britneyn omien etujen mukaista", että hänet otetaan holhoukseen.

Jamie Spearsilla on nyt väliaikainen oikeus vaikuttaa tyttärensä hoitoon ja määrätä, kuka Britneytä pääsee tapaamaan. Lisäksi hän voi halutessaan palkata Britneylle omat henkivartijansa. Isä hallitsee myös koko Britneyn maallista omaisuutta ja saa esimerkiksi vaihtaa Britneyn kotitalon lukot toivomattomien vieraiden varalta.

Uutinen on myrkkyä Britneyn viimeisimmälle managerille Sam Luftille, joka menettää nyt yhteytensä supertähteen ainakin toistaiseksi. Luftin motiiveja Britneyn suhteen on usein epäilty ja hänen on syytetty vain hyväksikäyttävän moniongelmaista laulajaa ja tämän varallisuutta.

-Minä vastustan tätä. Britney on täysin kykeneväinen hoitamaan omat raha-asiansa eivätkä hänen lääkärinsä tarvitse neuvoja hänen terveydenhoidossaan, vakuutteli Lufti Peoplelle ja syytti Britneyn vanhempia ahneiksi.

26-vuotias Britney on jo toista kertaa lyhyen ajan sisään hoidettavana losangeleslaisen sairaalaan psykiatrisella osastolla. Yhdysvaltojen lakien mukaan henkilöä voidaan pitää psykiatrisessa hoidossa kolme vuorokautta vastoin hänen omaa tahtoaan, jos on vakava syy olettaa, että hän on vaaraksi itselleen tai ympäristölleen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?