Listaykkönen Lauri Tähkä aloittaa viikkokeikat viimeistään klo 22 - Viihde - Ilta-Sanomat

Listaykkönen Lauri Tähkä aloittaa viikkokeikat viimeistään klo 22

Listaykköseksi ponnahtanut Lauri Tähkä & Elonkerjuu on tehnyt sen, mistä moni yhtye haaveilee. Se aloittaa arki-iltoina keikat viimeistään kello 22.

Lauri Tähkä & Elonkerjuu viikonloppuna salakeikalla Stockmannilla.

24.9.2009 14:08

- Ollahan hämmästelty Elonkerjuun kanssa jo pitkän aikaa, että miksi keikkojen pitää aloottaa niin pirun myähään viikolla, silloon ku ihiminen nukkuu syvintä unta sohovalla ja patterit hohkaa lempiää lämpöä nukkuvan hentooselle hipiälle, Lauri Tähkä kommentoi.

- Monen meistä pitää kuitenkin herätä arbeetihi ennen pirunkengimää ja se on ku ihiminen pudotetaas avantoon suoraa sängystä. Päätimme siirtää viikkokeikkojen aloituksen viimeistään kello 22, ettei viikkorytmit menisi aivan päälaellensa niin teillä ku meilläkään.

Tähkän mukaan "meirän bändinkään poskis ei oo enää vauvanlihaa eikä tissimaidon hereää tuoksua".

- Uni se on, joka pitää uurteiden uumat maharollisimman utuusina. Ja viikonlopun keikat alootetahan kaikkiastansa sovitun keikkapäivän pualelta klo 23:59 niin silloon on aikaa paljon muuhunki ku murehtimiseen.

Tähkän uutuusalbumi Tänään ei huomista murehdita nousi tällä viikolla suoraan listaykköseksi. Albumeja on toimitettu levyliikkeisiin lähes tuplaplatinaan oikeuttava määrä.

Bändi palaa 10 kuukauden keikkatauolta lokakuussa. Ensimmäinen konsertti on 1. lokakuuta Teuvan Nuorisoseuralta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?