Britneyn ex: Masennusta ja maratonseksiä - Viihde - Ilta-Sanomat

Britneyn ex: Masennusta ja maratonseksiä

Britney Spearsin kanssa kuusi viikkoa seurustellut Isaac Cohen avautuu pariskunnan seksielämästä ja Britneyn mielenterveysongelmista News of the World -lehdessä.

11.2.2007 18:08

Cohenin mukaan Spears yrittää saada ahdistustaan kuriin maratonseksillä. Cohenin mukaan Britneyn elämä on pirstaleina. Britney ei ole vieläkään päässyt yli Kevin Federlinesta ja hän pelkää menettävänsä kahden lapsensa huoltajuuden. Hän käyttää liikaa päihteitä ja inhoaa hänen kintereillään alati kärkkyviä paparazzeja.

Isaac kertoi haastattelussa harrastaneensa seksiä Britneyn kanssa pyörivässä vuoteessa, jonka katossa oli peili. Poptähti strippasi rakastajalleen ja houkutteli tämän porealtaaseen. Hän halusi harrastaa seksiä koko ajan, Isaac kuvailee.

- Hän rakastaa seksiä ja on erittäin seikkailunhaluinen. Hän oli todella onnellinen, kun olimme toistemme käsivarsilla. Mutta kun seksi loppui, hän oli kuin eksynyt pikkutyttö.

- Hän roikkui minussa kuin räsynukke ja kyseli lakkaamatta: "Miksi ne eivät jätä minua rauhaan? Mitä pahaa minä olen tehnyt ansaitakseni tämän?"

Cohen ja Britney päättivät suhteensa viime viikolla puhelimessa.

- Kun tapasin Britneyn, hänen elämänsä oli riekaleina. Hän juhli liikaa unohtaakseen pahat asiat elämässään. Hän ei kuitenkaan ollut suttuinen juoppo, vaan herkkä, ujo tyttö.

IS / Sanna Ukkola, Lontoo

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?