Suuren Seikkailun Kari saa haukut joukkueeltaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Suuren Seikkailun Kari saa haukut joukkueeltaan

Suuressa Seikkailussa itsekkäästi käyttäytyvä Kari Koskela on saanut johtamansa Louhi-joukkueen kanssakilpailijat raivon partaalle. Joukkueen riveistä suunsa on uskaltanut avata Antti Pöllänen, joka manaa Karin kurjaa käytöstä.

8.6.2005 0:00

- Kari on aiheuttanut kuumenevia tunteita itsekkäällä käytöksellään. Hänellä on aina tarve varastaa show tilanteessa kuin tilanteessa. Muutenkin hänen itsetuntonsa on kyllä ihan totaalisesti kasvanut liian suureksi, Antti lataa.

Hyvänä esimerkkinä Karin itsekkyydestä Antti pitää tilannetta, jossa Louhi-joukkueelle äänestettiin viimeksi uutta päällikköä.

- Kari sai äänestyksessä neljä ääntä viidestä ja minä itse olin äänestänyt Susannaa. Kari oli siis siinäkin tilanteessa niin itserakas, että oli äänestänyt itseään!

Antti Pöllänen kertoo, ettei haluaisi heittää lokaa kenenkään niskaan, mutta vakuuttaa kuitenkin ettei ole ainut, joka on huomannut Karin hankalat luonteenpiirteet. Antti kertoo joukkueen panneen merkille myös sen, miten kamerat vaikuttavat Karin käyttäytymiseen.

- Jos laitamme joukkueen kesken ruokaa, niin Kari ei koskaan ole mukana auttamassa, ellei kameroita ole lähettyvillä. Sama on tiskaamisen ja halonhakkuun kanssa. Kun saadaan ruoka pöytään, niin silloin tulee kyllä Karikin ja ottaa kaikista isoimman annoksen, Antti harmittelee.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?