Nigeria sekosi Lolasta - Viihde - Ilta-Sanomat

Nigeria sekosi Lolasta

Nigeriasta eilen avopuolisonsa Jarkko Wallinkosken ja tyttärensä Denisen kanssa palannut Lola Odusoga ihmettelee maan entisessä pääkaupungissa Lagosissa saamaansa juhlavaa vastaanottoa.

29.6.2005 0:00

- Olin kahdessa koko maan kattavassa suorassa tv-lähetyksessä ja yhden lehden kansikuvassa. Kaikki tunsivat minut, mutta minä en ketään, Lola hämmästelee.

Matkan takana oli Lagosissa asuva Lolan isä Olaleke Odusoga, jonka vaatimus oli, että tytär tulee käymään Nigeriassa ennen elokuussa pidettäviä häitä.

- Meille järjestettiin kolmet erilaiset tervetuliaisjuhlat. Yhdet isän ystävien, yhdet sukulaisten ja yhdet paikallisen median kesken.

- Paikalla tuntuivat olevan kaikki isot nimet, jotka vain löytyi. En tiedä yhtään, keitä he kaikki olivat, mutta siellä oli kuvia, joissa he esiintyivät yhdessä mm. Englannin kuningattaren kanssa.

- Lehdistön jäsenet puolestaan ilmoittivat, että he ovat tulossa Suomeen elokuussa pidettäviin häihimme.

Media hämmästytti Lolaa myös kyselemällä, milloin tämä on aikeissa muuttaa Nigeriaan asumaan.

Lola kuvaa viikon pituista matkaa elämykseksi isolla E:llä. Hän tapasi ensimmäistä kertaa 18-vuotiaan velipuolensa Jiden sekä tutustui isänsä sukuun ja tämän elämään Nigeriassa.

- Sukulaisia oli niin paljon, etten tiedä kuka oli kenenkin täti ja serkku. Pyysin sukukarttaa, mutta en saanut. Enkä vieläkään tiedä, kuinka moni sukulaisista on tulossa häihin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?