Myös Vappu Pimiä saa oman tanssishow'n

Julkaistu:

Vappu Pimiä nähdään syksyllä MTV3-kanavan Tanssii tähtien kanssa juontajana yhdessä Mikko Leppilammen kanssa.

Nyt kun pinnalla on ollut entisen juontajan Marco Bjurstömin uusi Tanssi jos osaat -show Nelosella, myös Vappu saa oman tanssitalkshown. Vapun luotsaama ohjelma paljastaa katsojille ensimmäisen kerran, mitä kaikkea Tanssii tähtien kanssa -kisan taustalla tapahtuu.

Tanssii tähtien kanssa laajenee samalla kahdeksi viikottaiseksi ohjelmaksi.

Yleisö on palkinnut Vapun kahtena peräkkäisenä vuotena parhaan naisesiintyjän Kultainen TV -palkinnolla. Suomen suosituin naisjuontaja odottaa ensi syksyn uusia tanssihaasteita iloiten:

- Fiiliksissä ollaan! On mahtavaa päästää katsojat näkemään talkshowssani, mitä kaikkea kulisseissa tapahtuu ennen kuin suora lähetys rakennetaan. Tiedossa on huikeita hetkiä studiolla ja harjoitussaleissa, paljon sellaista mitä aiemmin ei ole tv-katsojille näytetty, Vappu sanoo.

- Kilpailusta pudonnut pari on ohjelmassani aina haastateltavana purkamassa onnistumisiaan ja pettymyksiään. Tämähän ei ole pareille vain tanssikisa, vaan todella paljon enemmän.

Vapun uusi juontajapari suorassa lähetyksessä on näyttelijä Mikko Leppilampi.

- Marco on ollut loistava juontajapari, toki tuntuu haikealta. Mutta sanotaanhan, että kun yhden oven laittaa kiinni niin toinen avautuu. On hienoa lähteä tekemään töitä yhdessä Mikon kanssa! Tunnemme toisemme hyvin - ja meille tulee varmasti hauska ja hyväntuulinen syksy.