Viihde

Suurin pudottaja: Kaisu pudotti hurjat 52 kiloa ja vei voiton

Julkaistu:

Suurin pudottaja -kisan voittanut Kaisu Romppainen ei pidätellyt kyyneleitään voiton ratkettua. Nuorelta naiselta putosi paino huikeat 52 kiloa puolen vuoden aikana.

Kaisu kutistui 122 kilosta 70 kiloon. Hän kertoi jo aiemmin, että on sopinut poikaystävänsä kanssa menevänsä naimisiin, mikäli ihannepaino saavutetaan.

Kaisu sanoi olevansa varma voitostaan, kun näki kuinka paljon Ina oli pudottanut. Hän oli tarkkaan laskenut, kuinka paljon prosentteja voittoon tarvitaan.

Vaikeinta Kaisulle oli MTV3:n sarjan jaksojen seuraaminen televisiosta. Häntä häiritsee erityisesti se, kuinka hän on väsyneenä ollut niin vihainen.

- Minut saatiin näyttämään tosi pahalta ja ilkeältä ihmiseltä, se on tuntunut hurjan raskaalta, koska oikeasti en koe olevani sellainen.

Kaisu lähti kilpailuun mukaan yhdessä isänsä Aaronin kanssa. Kaisu putosi kilpailusta jo kerran, mutta pääsi takaisin, kun hänen isänsä luopui kisasta vaimonsa sairastelun takia.

Aaron oli kisan aikana eniten painoaan pudottanut kilpailija. Hän pudotti painonsa 114 kilosta 77 kiloon.

Tiistaisessa finaalissa toiseksi tuli rempseä Ina Jantunen, joka oli kilpailuun lähtiessä 113 kiloa. Finaalissa puntariin nousi lukema 72 kiloa.

Kolmannen sijan vei Veijo Putkonen, jolta putosi paino 167 kilosta 129 kiloon.

Lue lisää aiheeesta huomisesta Ilta-Sanomista.